香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

ee 筆寫 跑步 blog

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 ee ctse 開 blog 大吉 ~~
祝長跑長友 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

再睇番,原來 ee ctse 黎緊仲有好多賽事 wo ~

升級   0%

該用戶從未簽到

well done! ee ctse 半馬成功 sub 2 ~~ 渣打繼續努力 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-11 14:28 發表
無論之前果日做0左 d 咩... 速度都係差不多... 可能還有點進步空間...但是還是不喜歡跑到心幾乎跳出來... 死唔斷氣的感覺 ...

唔知點解 ee 可以回得好快,前一日先跑完 20K,第二朝又比到賽 ~ 我就做唔到 ~
同埋我估 ee 跑半馬的速度應該同 10K 的速度差唔多,可有進步空間 ~~
不過跑得快d唔一定會跑得辛苦既 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-12 10:18 發表

其實我未跑之前逢星期六日都會狂 gym.. 可能習慣0左...
不過而家左邊大腿同埋膝頭比較累..要休息番幾日....
速度比耐力難練得多...
我暫時未有 planning 去練... 或者可以考慮下遲 d tko 運動場開0左之後.. 我地將軍澳逍遙團去衝下圈...

好 ~ 完左呢個賽季就練下速度先 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

祝早日康復,長跑長有 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-21 17:22 發表

咁幾時擺滿月呀

擺滿月酒預埋我。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-26 12:18 發表

ee, 如果係咁真係要認真考慮專業人士既意見呀!

x2 ~ 現在還有兩星期時間考慮,可慢慢下決定。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-2 13:45 發表
ee~~ 琴日見到你都知你有點不開心。 依種望到又吾可以參與比賽的心情我都試過。都幾難受下。但學白頭CHING SAY "人生跑道   那有事事順境   逆境必然   接受逆境   適應逆境   "

跑步時時都可以 大把機會等著你嗎!
等你好番之後 明年你想參加全馬. 我同車亞文一齊同你參加....
KEEP GOING. 吾好比佢停.
...

嘻嘻,快活 ctse 為左 ee 跑全馬   ee 要記低快活應承你既野,唔好俾佢反口 ~ 呵呵  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-11 12:26 發表

ee~既然中醫有得claim,可睇一次都好丫~睇下兩個醫師有mud分別hgjD088" />" />" />" />hj....其實你而家都好忙丫...又要plan tko 路線....又要執相.....hgjD141" />" />" />" />hj

嘻嘻,等 ee 有 d 細藝做下 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-5-7 14:48 發表

我都覺得我...知自己青春無多.驚第時無力玩.想追番以前失去左既時間...咩都玩.
要好好安排d時間先得!
唔該定ee先!

emma ctse 仲有大把青春啦 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-6-2 12:16 發表
ee~~~~你點ar
我都好耐無點跑la. 都怕星期3 跑完澳景會

邊會呀活活 ctse ~~ 你d體能不嬲勁過大把男人好多 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-6-2 13:05 發表

呢排都係游水同埋練跑多...
連 TKO 都無出現啦... 因為星期 5 跑完好累

秘書...好耐無見啦~  " />" />" />" />

我地要捉你番來 tko 跑 ~~!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-6-2 13:12 發表

車仔.. 今個星期六我想在 tko 新場跑... 唔知 ok 唔 ok 呢

嘻嘻,你決定吧,我沒所謂的,有得跑就 okay ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-5 13:31 發表

星期三晚跑斜o向運動場集合, 要搵路去借locker key+搵更衣室已經有迷路o既感覺...如果ee去TKO運動場,一定要搵人帶路, 如果唔係驚你搵唔到更衣室呀!

wing 姐你實在係太了解 ee 喇 ~~