香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

ee 筆寫 跑步 blog

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

ee,
    高興24/1認識妳, 當日見妳隻腳傷咗,拐吓,拐吓, 希望妳休息一下,休息並不是指放棄或是停止的喜好的跑步, 是要充沛的休息來迎接更艱辛的, 更長, 更遠的路, 好好休息吧, 下次玥約妳打羽毛球.
    Tarry

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-23 23:24 發表
    第五次 [10 feb]
    physio 見我好似無咩野.. 就無幫我下針.. 都係一 d 針對性運動... squat... hold 住個 weight 而四頭肌 contract... 等等... keep 住連續幾日練習.. 四頭肌痛...禁落去好似俾人打瘀0左既感覺...
    ...

ee, 上次打完羽毛球見妳隻腳傷咗到 e + 未見過妳, 希望妳早日好番啦, 不過都係唔好心急, 期待同妳一齊跑, 我同妳打過羽毛球, 好似未同妳跑過, 唔該晒妳馬拉松一早出黎同我哋影相, 想講聲多謝.