香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.1.28 美津濃第28屆發財跑 [名額已滿, 但賽會歡迎未能報名人士出任義工]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

要報名就真係要快手了,因為真係好鬼快就會QUOTA FULL.
我幾年前都試過因為QUOTA FULL而報唔到.

另外,佢果件T-SHIRT設計亦都唔錯.
希望有機會跑足十二屆,咁就可以集齊十二生肖了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 埔荃 於 2009-1-3 15:22 發表
ching們:

請問係唔係號山架?會唔會好多斜路跑?

我記得,大部分都係平路或者小斜,唔算好難跑既路線.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 SKY 於 2009-1-4 18:46 發表
我交左表啦=]
今次7.5k,,,
難度應該唔大...
因為之前試過8.8k..
都幾輕鬆=]

發財跑2008的新聞片段:

無線 - http://hk.youtube.com/watch?v=v6L2FreznZk

有線 - http://hk.youtube.com/watch?v=3FDV9eLLRnQ

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 d_drifter 於 2009-1-5 21:28 發表
如果我十四号返到hk先報會唔會太遲?

根據往年經驗,到時應該QUOTA FULL了.

升級   0%

該用戶從未簽到

我也收到號碼布了

即係,有得跑了.

年初三見啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 2009-1-28 12:15 發表
我今朝搭纜車上,都幾貴,22塊, 今日都幾凍,呢排冬眠,無操好耐, 40分齊頭,都算滿意

我都跑完返來了.
今年雖然都凍,不過一定無舊年咁凍.

時間呢,大約係40分鐘左右啦.
不過,正如大家所講,見到最尾果條斜路真係唔想跑了......

另外,我去到攞SOUVENIR時,聽到好多人都係講以下既對白:

男跑手: 我要件細碼.
工作人員 : 唔好意思,細碼同加細碼要留返畀女跑手,男跑手只可以攞中碼以上......
男跑手: 但係,我係攞畀我個仔/我個女喎,佢點著中碼啊
工作人員 : 唔好意思,細碼同加細碼真係真係唔可以畀你地啊
男跑手: ......[下刪一百字]

另外,似乎工作人員果件係長袖,而跑手果件係短袖.唔知我有無睇錯呢?