香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.1.28 美津濃第28屆發財跑 [名額已滿, 但賽會歡迎未能報名人士出任義工]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

上年凍到小妹死死吓, 山頂得5度, 起步前5分鐘係度吹左一陣, 成個人凍彊咁滯, 著長袖T跑都頂唔順, 不過幾好玩, 同埋沿路風景一流, 今年都應該參加.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

如果有C兄/C姐需要小妹做pacing一齊跑吓, 都可以冇號布陪大家行個大運兼影相.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 d_drifter 於 8-1-2009 11:53 發表
no number can run??

果條路係Open to public又唔係封路, 只要唔好同D比賽健兒爭起步咪得囉, 不過起步要影相都唔得閒同人爭.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 8-1-2009 12:11 發表

嬌士咪教壞大家啦, 就算教都唔好咁大聲先架啦..............hgjD115" />" />hj

唔好意思, d_drifter C兄/C姐 好似好想跑咁, 只係個人意見, 與本網無關, 個人安全需由自已判斷.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 8-1-2009 12:31 發表
    Gills, Ur pace is too fast to me.  How about U walk I run?

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

No la blurmax 兄, 唔係報名跑, 咪同大家一齊Fun Run Fun Run新年跑大運.

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝Blurmax兄, 真係冇我份, 唯有做義工行番個大運.