香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT~早ar...新一年新一版~
不如你早d post 來緊d活動出來ar
仲有ar~今日菲菲同yungyung 都回歸la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍, mingming 同活活~~~新年快樂ar
唔知大家黎緊個week,有無興趣跑下運動場呢, 因為catcat d 街行我未可以

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 10:36 發表

哎呀.....昨晚我聽mobile既留言...
yungyung留左message俾我報平安,仲問我地幾時再跑....
但我一時手快快delete左,唔sure佢幾時call過我....

sorry呀...yungyung.....
你甘勤力,其他ssp隊員都要學下~~ygug ...

嗚嗚.....yungyung 咁鬼掛住我地~~~好想鍚佢2啖~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 10:38 發表

車......如果vv你想黎....
不如7/1我地一齊跑運動場啦....????
最緊要跑得開心,我跑邊度都ok既~~" />" />

唔好就我la....你地train多d跑街路好d 架嘛~~而且星期2好似好多fans 都唔得閒ar, 我自己會去跑運動場ka la~我星期日拎到個新鞋墊la~~會行下運動場試下先...有無人有興趣ar~你就唔得ka la, 跑完美記...
catcat, 你3月跑山霸...洗唔洗刻意行下山train下ka, 我禽日第1次真正去行山, 雖然行到我死死下, 1大包器材揹上身好鬼辛苦~但又幾好反wor, 又可以練下氣~e + 天氣又合適~我返到屋企睇番d相, 就更加開心死 ar , 不如我地都plan 下行山活動ar~我地小隊唔知有無d行開山既隊員可以計劃行程同帶隊呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 10:52 發表

係呀有奬呀!好開心排第9...哈~~" />" />

不過條山跑好鬼難,仲比d草叢界損晒手手腳腳,花晒" />" /> 四頭肌差d老抽,好鬼辛苦...." />" />

batbat 無事丫嘛~~~~活活都叫你著長褲ka la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 10:56 發表

vv,會唔會放上網比我地欣賞下妳既傑作呀?" />" />

joejoe 應該好熟行山喎....

BATBAT....我第1次影全景ar...好好好好好靚ar, 我最後張相做到成1:3..好闊ka..由3張相合併ka...我整好ka la..今晚會放上facebook 到~你上去睇ar~~比d comment ma~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 10:57 發表

好呀 , 我又join 時間ok 的話
我上次由西貢北港 上鹿巢山再行去恆安 . 風景到好靚 hgj091" />" />hj

好ar好ar~高唔高難度ka? 我禽日去就有d路要爬law, 又無帶手"物"..
你通常星期6 or 星期日得ka活活?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 10:57 發表

同琴日差唔多,睇完醫生同食左藥,希望快d好番啦....." />" />hjgh

WOWO嚴唔嚴重ar?????要食藥既~~~點算ar? sunday 又來la wor~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 11:00 發表

著長褲跑唔到架....除非著tight la... 不過呢d係現代褲,唔係好敢著....hgj" />" />jufgu

丫....你情願隻腳花晒都唔"modern"???唉~~~~
活活話齋, 可以加條褲仔ka ma, 而且, 人人都係咁加la, 鬼有人睇你咩?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:25 發表

e...................好喎.....
不如7/1 join圍圍既梅子林啦........隊員點睇..?

圍圍, 可唔可以介紹下梅子林係咩來ka??係石屎路? 係唔係好多斜路ka??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:18 發表
joejoe黎緊有行山呀,轉貼如下:
有興趣的隊員請留言~~

行山日期: 28/1/2009 (年初三)
Gathering time and place: 8:30am at Diamond Hill MTR Station 96R bus stop
Ending time and place: About 5pm at Sai K ...

去ar~~你去唔去ka??仲有 level 1 係唔係即係最易行?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:24 發表
to vv:
我好耐無同你跑啦~~

如果~~
6/1運動場at 7:30pm,由你帶(我唔到)
7/1 join圍圍既梅子林(我會到)

好唔好..?

6/1 即係你又唔來ar????~~~ 又話耐無同人地跑~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 11:52 發表

vv:
雖然我都好想妳來梅子林跑,不過暫時真係唔係咁適合妳跑住,不過如果妳想join可以照來呀,唔跑梅子林果段斜路咪得law。

死la~~仲有1個月多幾日就跑渣打..其實係咪已經太遲la~ 我驚完成唔到ar~..唉~~~都唔知點算~我都已經咩都做足~~佢都係痛~~~你話好唔好再買對鞋試下, 究竟係唔係對鞋有事呢???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-2 11:58 發表
我蛇左返屋企一陣呀...星期二,三都跑, 會跑死人喎~~~

龍龍~你蛇王ar??
又係你自己話要加操ma~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 12:02 發表

你搵左wendy未呀....?
g" />" />jhlkj

BOOK 左 la~我想拎埋個墊比佢睇下ma...不過好似都係咁.....唉..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 12:03 發表

vv:
順其自然啦,鞋我諗唔使再試啦,到時渣打如果操唔夠既咪慢慢跑,當感受下氣氛。

我驚完成唔到姐~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 12:15 發表

比d 信心自己喇. 未跑己打定輸數 .
同自己say 一定得  " />" />

多謝活活 同 catcat, 但catcat, 你一定要在2:15內complete 架...咁下年就可以入精英組ma∼可以早d出發∼幾好呀∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 12:25 發表

VV 你地開跑是710呀 . 忍忍同豹豹都係呀,.,到時我 一定係終點同你地打氣 + 影相 ...." />" />fvhfgj

hahah∼係ar∼我地就算一齊起跑, 你都會在終點等我la...記住∼影得我靚d同瘦dwor∼hahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-2 12:18 發表

vv : 努力, 加油. (咩都可以輸, 信心係唔可以輸呀)

THANKS 龍龍∼你蛇番公司未ar∼?

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 13:12 發表
to 活活:
6/1改番去ssp運動場跑啦....
因為vv隻腳唔得,就佢改近d [/quote

傻la..唔洗la~難得大家就到去斧山, 有得去,我都想去ka~
運動場咁近我, 我anytime 都可以去la..不知幾free ar~~
活活:你地照去科大la~唔好改 la~