香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

各位隊友:
新年快樂!身體健康!
愈跑愈快~~

+1 0
上一篇︰Pictures taken in Cheung Chau RTI 10 K Race 2009下一篇︰貼上附件測試

升級   0%

該用戶從未簽到

推薦
原帖由 vhtober 於 2009-1-2 16:53 發表
[quote]原帖由 joelkk88 於 2009-1-2 16:41 發表

登錄/註冊後可看大圖

joejoe, 1月個行程~岩唔岩初學者ka???我見要跳來跳去咁大鍋既???" />" />hj" />" />
我想帶相機去ar..我怕跳唔起w ...

你都叫初學者 !!

升級   100%

該用戶從未簽到

轉貼皇上今晚(2/1/2009)出巡之活動
想去幫手或只是食的ching/ctse可以直接pm皇上~~

To SSP Team members
明晚(2/1/2009)6時左右我地一班"戊利",去太子收取09新款戰衣,師兄/妹有興趣可以過嚟幫手,及之後去"十下十下",ONLY食都歡迎!

地點﹕尖沙咀"有骨氣"
尖沙咀 堪富利士道11號地下
即係尖沙咀站A2出口
由於定坐時間祗提供可7時或9時,所以定了7點鐘 10位,可加人,部分"先頭部隊"先會先到太子取貨,再帶到火鍋店"分贓"!

其他人可以直接食住等…
"十下十下"名單﹕
1. NC
2. leefs
3. 瘋瘋
4. 屈屈
5. CK
6. RAM
7. 痕痕
8. 痕痕大人
9. ???

重有冇師兄加入?

升級   100%

該用戶從未簽到

to batbat:
隻腳無野嘛....後天就是美記啦,你快d加緊安胎.....nonono.....應該是安腳.....
另外,你是否有獎攞...?

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT~早ar...新一年新一版~
不如你早d post 來緊d活動出來ar
仲有ar~今日菲菲同yungyung 都回歸la~~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

祝 catcat隊長、VV、同埋所有SSP小隊成員新年快樂。
新一年有個新開始,身體健康,長跑長友。

升級   100%

該用戶從未簽到

下次跑步

7/1(星期三)

時間: 8pm SSP泳池門口
路線: 跑街,大家到時一齊plan
哩數: 大約10k

可以join既隊友快d留言啦~~

升級   66.4%

該用戶從未簽到

新年快樂

升級   0%

該用戶從未簽到

新年大家好 !!
祝ssp 街坊小隊 的美女越跑越FIT . 越跑越快 !!!
CHING 們 . 身體健康. 再創PB  !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍, mingming 同活活~~~新年快樂ar
唔知大家黎緊個week,有無興趣跑下運動場呢, 因為catcat d 街行我未可以

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 09:17 發表
CATCAT~早ar...新一年新一版~
不如你早d post 來緊d活動出來ar
仲有ar~今日菲菲同yungyung 都回歸la~~

哎呀.....昨晚我聽mobile既留言...
yungyung留左message俾我報平安,仲問我地幾時再跑....
但我一時手快快delete左,唔sure佢幾時call過我....

sorry呀...yungyung.....
你甘勤力,其他ssp隊員都要學下~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 10:30 發表
圍圍, mingming 同活活~~~新年快樂ar
唔知大家黎緊個week,有無興趣跑下運動場呢, 因為catcat d 街行我未可以

車......如果vv你想黎....
不如7/1我地一齊跑運動場啦....????
最緊要跑得開心,我跑邊度都ok既~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 10:36 發表

哎呀.....昨晚我聽mobile既留言...
yungyung留左message俾我報平安,仲問我地幾時再跑....
但我一時手快快delete左,唔sure佢幾時call過我....

sorry呀...yungyung.....
你甘勤力,其他ssp隊員都要學下~~ygug ...

嗚嗚.....yungyung 咁鬼掛住我地~~~好想鍚佢2啖~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

各位ssp小隊新年快樂呀 ....男既就越跑越俊,女既就越跑越靚呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

yungyung已經報到...
仲有一個菲菲仲未蒲頭.....唔知佢個義工trip點樣,有咩得著呢..

升級   56.2%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 09:16 發表
to batbat:
隻腳無野嘛....後天就是美記啦,你快d加緊安胎.....nonono.....應該是安腳....." />" />
另外,你是否有獎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 10:38 發表

車......如果vv你想黎....
不如7/1我地一齊跑運動場啦....????
最緊要跑得開心,我跑邊度都ok既~~" />" />

唔好就我la....你地train多d跑街路好d 架嘛~~而且星期2好似好多fans 都唔得閒ar, 我自己會去跑運動場ka la~我星期日拎到個新鞋墊la~~會行下運動場試下先...有無人有興趣ar~你就唔得ka la, 跑完美記...
catcat, 你3月跑山霸...洗唔洗刻意行下山train下ka, 我禽日第1次真正去行山, 雖然行到我死死下, 1大包器材揹上身好鬼辛苦~但又幾好反wor, 又可以練下氣~e + 天氣又合適~我返到屋企睇番d相, 就更加開心死 ar , 不如我地都plan 下行山活動ar~我地小隊唔知有無d行開山既隊員可以計劃行程同帶隊呢?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 09:16 發表
to batbat:
隻腳無野嘛....後天就是美記啦,你快d加緊安胎.....nonono.....應該是安腳....." />" />
另外,你是否有獎...?

係呀有奬呀!好開心排第9...哈~~

不過條山跑好鬼難,仲比d草叢界損晒手手腳腳,花晒! 四頭肌差d老抽,好鬼辛苦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 10:39 發表

嗚嗚.....yungyung 咁鬼掛住我地~~~好想鍚佢2啖~" />" />

BATBAT 兄 .你隻腳怎麼樣呀

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 10:51 發表

唔好就我la....你地train多d跑街路好d 架嘛~~而且星期2好似好多fans 都唔得閒ar, 我自己會去跑運動場ka la~我星期日拎到個新鞋墊la~~會行下運動場試下先...有無人有興趣ar~你就唔得ka la, 跑完美記...
catcat,  ...

vv,會唔會放上網比我地欣賞下妳既傑作呀?

joejoe 應該好熟行山喎....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 10:52 發表

係呀有奬呀!好開心排第9...哈~~" />" />

不過條山跑好鬼難,仲比d草叢界損晒手手腳腳,花晒" />" /> 四頭肌差d老抽,好鬼辛苦...." />" />

batbat 無事丫嘛~~~~活活都叫你著長褲ka la~~~