香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

大家好呀...我琴晚跑完...
今日2隻腳仔都發軟
圍圍我一d都唔"強", 其實我跑到隻狗咁...勁辛苦~~~
不過好開心, 好好反......最緊要今日係之前痛個地方無痛了...

原來去程係我前面兩位ctse 係wongc and ccc, 你地好勁...小弟追唔到 ...
slowrunner 係拿拿...仲有前進~~~識到你地好開心~~~下次再跑過...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-14 22:47 發表

呀龍龍, 你咁講野誤導大家就唔啱啦.  我地係你前面都唔夠幾分鐘你就一枝箭咁跑左去啦, 拉都拉唔住, 我地連你尾燈都睇唔到呀.  下次唔准過我頭!!!

wongc 我估你係高d o個個 , 其實都分唔到邊個係wongc 邊個係ccc...
"不准抓頭" 咁你追到黎就抄我牌啦..

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 CCC 於 2009-1-15 18:26 發表
CCC报到, 其實好易分. 我係脚短個個.

我估中左...有冇獎先

我跑係你後面, 見你地d腳步好"默", 睇到我眼花...
兩位美女跑全馬...一定殺晒所有男跑手

加油~~