香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k)

關閉 [複製鏈接]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

前晚見你哋好高興噉討論約長課,本來想出手阻止,怕你哋休息唔夠,體力回唔切,但因太忙無即時做,跟著部電腦又燒咗隻"牛",好彩未到新年,唔係就大吉利事!
到今日看已成團啦!看大部份團員多數係担心心理方面大過生理方面,噉就由得你哋去玩,不過就真係輕鬆跑吓好啦!唔好再死谷!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

晚上困難D 仲未知抽唔抽到時間,如有空檔會join 但應該唔去鄧記,
因為趕住走

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-10 15:08 發表

Wong Sir 有冇時間來一齊玩下?
今次真係輕鬆跑下咋...6'30"/K..而且18日35k之後有4日回氣應該冇問題既..
你隻牛換左未?我有一隻靚牛冇用,需要嗎?
GTR ATX 450W (半透明+鋁合金外蓋)

平兄,多謝先,因為係 mini 機,要用細火牛,仲貴D
Window xp 隻CD 係到但個包裝盒揾唔到,無咗組code 密碼又要花多HK$100,總共花咗HK580 大元,好重皮!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-22 16:42 發表

重未定!!!因練習及約跑太多!!!!
但想問問.....wong sir / 叮叮噹..1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k)
1.24 特訓點攪,,會唔會無人還是改期????

I will be there on that date, no change !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

我今晚會落鄧記探班。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-23 14:25 發表

Wong Sir 一齊食埋飯,好嗎?

今晚陪個仔食飯,因為一個星期得一、二日同個仔食飯,所以佢優先D到時吹吓水吹飽算啦