香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹當日應該自行放假.. 我報名參加~
但我人生路不熟... 行李各方面點好 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-12 22:55 發表

ee:
想咪拎law....係wor, 星期日影d相係咪衰使呀? 唔見妳post上去既?

仲係懶惰緊....仲未睇相....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 晴朗 於 2009-1-20 23:23 發表

跑ccm前成三個禮拜冇練過,ccm就做左個pw" />" />jhk 仲差d完成唔到。
對腳仲軟緊,都怪自己一個字"懶"" />" />" />" />" />

ching 你係 ccm 既全馬 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 晴朗 於 2009-1-20 23:28 發表

就係唔係先沮喪" />" />

咁你點都好過小妹..跑完做0左傷殘人士... 果日回家都有問題...

升級   0%

該用戶從未簽到

叮叮噹 ctse ... 唔好意思丫...
似乎我隻腳仲未掂..負擔唔起 20k...
所以星期 5 來唔到啦

好想跑新路丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-21 23:22 發表

隻腳進展如何? 西醫唔得就轉睇中醫跌打推拿針炙......問下有經驗的跑友啦!
唔好心急去跑, 唔好行山同打羽毛球住, 好傷膝頭架!
忍耐吓啦! 早日康復, 長跑長有.

其實行路已經唔痛啦... 今日追巴士被迫跑過...都係 petpet 果個位仲係一跑就有點痛....
已經仲食緊消炎藥..一星期之後唔得就要再睇啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-21 23:52 發表

忍耐吓, 唔好追巴士啦! 再拉傷就.....
聽聞妳參加星期六個逍遙跑喎! 後果自付 .

唔跑得都會食早餐.... 到時再決定吧..
同埋因為發燒食緊其他藥... 就算隻腳唔痛個人都未必跑得郁...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-1-23 13:41 發表
DEE CHING
唉...今次好多跑手都未見過
我仲好期待今晚,因為個景真係令人好舒服,而且又有咁多ching 同cts一齊跑
ching 記得今晚好好享受~

redred ctse.. 其實我都好期待今晚..我都好想來丫... 奈何..我隻腳...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-23 14:10 發表

ee-
  你只腳進展如何啊.??   今晚唔跑都可以過呢食飯.吹水喎.(我都係)
原帖由 redred 於 2009-1-23 14:39 發表
SORRY..太耐無追post...ee..你隻腳如何 ??
如果仲未好返, 真係要多d休息,
只要好返,到時長跑長有嘛..急唔黎啦

多謝七兄邀請...小妹家母困住我..叫我拖0左地先俾出街
其實隻腳行路已經無問題... 但係一有力壓向左邊始終都係有 d 痛...
過完年仲係咁就要再睇醫生啦....