香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.3.08 沙田10K河畔賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax[/quote[/url]]

新手報到 !
    睇咗哩個 blog, 之後走上嚟. (原來佢係版主)   

仲有呀... 今日跑步好多人著住件衫都係哩個網址呀 !
    哩個會應該係好大 !
    嚟到有咁多嘢睇, 咁以後要多啲嚟囉 !     

報告時間 ~ < 54分   (快過渣馬十公里, 應該有兩分鐘)     

升級   0%

擦汗

原帖由 seiko66 於 2009-3-8 14:04 發表
    我都有跑, 見到妳地好多人, 好想著join埋妳地

係呀 ! 跑咗步一段短時間, 今日先知哩個 forum, 真係失敬 !
    我要睇多啲, 睇吓你哋有乜嘢活動練習先 ?!

除咗有會衫, 你哋係咪有自己攝影師架 ?     

請各位多多指教 !     

升級   0%

擦汗

原帖由 亞平 於 2009-3-8 14:15 發表
    我地係沒有自己既攝影棚,呢度每個人既係跑友,同時亦係義工,每個人既有受惠於他人,亦樂意為別人付出.這 ...

原帖由 Alfred 於 2009-3-8 14:44 發表
    歡迎師兄,我哋係網站 ...

Thank you 師兄 / 版主.

係呀... 跑完渣馬十公里後, 有一日我都突發其想......
    每一個跑長跑, 其實都係挑戰自己,大家見到都互相支持鼓勵,
    可以講話係有一種現實社會下, 另一種嘅感覺.

跑咗一次渣馬十公里, 就可以有五萬五千個朋友, 真係著數 !     

長跑長友 ~ 以前喺 blog, 又好似有聽過喎 !

希望有機會一齊練, 再一齊跑.   (我下次十公里, 係 [復活跑])