香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.3.08 沙田10K河畔賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ringo 於 2009-3-6 08:03 發表

辛苦晒你地喇 !!

X2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-3-6 09:00 發表

那麼你要好好享受一下雨賽跑的樂趣。不過尋晚好似話落雹,咁就真係未試過落雹跑步。到時不是戴帽,是戴頭盔。

睇新聞有時d雹好大,連車頂都弄凹,到時唔係打水戰,係打冰戰啦,哈哈!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-3-6 09:15 發表

如果濕地...D快車..水唔水換番對濕軑呀....
我呢D泥頭車...濕唔濕都無分別...  

我諗係香港跑都唔使驚路濕,路面已經唔係咁平滑,上個月跑珠海半馬時落細雨,d馬路既瀝青好密好平滑,加上少少濕就有點滑,香港的路一般都是石屎路,唔會點滑的,所以都無諗過換濕軑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cko2672 於 2009-3-7 23:57 發表
請問大會有冇寄存??????" />" />

果封信話有行李寄存,自備膠袋防水。

升級   0%

該用戶從未簽到

我都袋住邪神兄送d乳酸黎跑,真係快左d架喎,48'24",本來唔想霸頭位,既然主持人都係咪話比長跑網霸晒頭位,咁就唔同佢客氣,霸頭位映靚相。
唔該晒各位2公攝記! 跑得好開心,跑後仲有一齊食早餐吹水。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-8 17:11 發表
恭喜各位完成賽事
今日真係見到好多新面孔, 大家其實唔使怕醜, 有冇著長跑網網衫都可以過黎同我地打個招呼嫁, 下次記得過黎喇.
小弟今日只能在最後500幫大家打氣, 見到個個都跑得好好, 希望好快能 ...

多謝sue兄打氣果句...唔好留!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-8 13:13 發表
Yeah!
不過開心到唔見左個晶片!

係咪跑完除左晶片後先唔見?當跌左一百蚊囉。
以後買番粒個人晶片,唔使除自然就唔會再唔見啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 faisukhk 於 2009-3-8 22:23 發表
今日跑完, 時間係58'51" 自己個錶計.
但己經係我3年嚟最好嘅成績, 能夠係一個鐘頭內完成.
但係唔知大會出左成績未呢?

成猜一早就出啦,請看以下:
http://www.hkrunners.com/files/09shatin10k_overall.pdf
http://www.hkrunners.com/?q=node/2413

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Mr.R 於 2009-3-10 13:09 發表
我第一次參賽,想問吓晶片時間係邊度有得睇?" />" />nm

成績看這個:
http://www.hkrunners.com/files/09shatin10k_overall.pdf

http://www.hkrunners.com/?q=node/2413

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-10 15:30 發表
晶片同自己手錶時間差成五分鐘...大家有無試過?

我晶片同自己手錶時間通常相差在五秒之內,會唔會係閣下忘記按停個錶?
大會時間同晶片時間就試過相差五分鐘,是2007年跑上海馬拉松,太多人起唔到步。