香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.3.08 沙田10K河畔賽

關閉 [複製鏈接]

升級   81%

該用戶從未簽到

Red Bull其實無贊助過任何一個賽事,當佢地只係知道有比賽o既時候就派一批姐姐去踩場,好唔好就見仁見智喇…

同埋,red bull好似對跑步表現或者營養補充好似都無幫助,除非你成晚無訓過去比賽喇,你賽前飲完就或者會醒d o既…

升級   81%

該用戶從未簽到

升級   81%

該用戶從未簽到

回復 28# 的帖子

我要問下教練先…要遲D覆…

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-16 21:58 發表
我想玩隊際丫~~唔知米拿,gills兄玩唔玩呢
呢場高手林立~睇黎唔pb都冇機拎獎

梁兄,我o個邊應該唔會組隊,你報左未?

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-2-25 21:34 發表
sue ctse,成50幾人報,場面壯觀,當日幾點、邊度影大合照?

另外聽大會講參賽人數眾多,有兩個起步點,分別在兩邊天橋底,一邊跑先,另一邊遲些開跑,各ching / ctse唔好排錯位。

正確消息係有兩個起跑點﹙一邊係行人路一邊係單車徑﹚,但係會一齊同時起步,唔會有先後!

由於分內外檔,所以兩邊起點會有大約20m差別,不過去到匯合點會係同一距離,無多無少,所以放心排任何一邊!

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-3 18:29 發表

R師兄有無長跑網衫?
小弟當日會做拍攝工作,希望到時幫到師兄拍下比賽的片段作留念

岩岩先發覺網衣留左o向沙田屋企,比賽當日應該著唔到網衣添…

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-3-4 16:47 發表

米拿...你想著的話....駛驚無人借到俾你?

我驚借左有排都還唔到俾人o者…

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-4 16:51 發表

米拿兄, 我拎俾你咪得囉, 著新T跑啦 OK? 咩SIZE?" />" />

感激,M碼唔該,定必儘快歸還!放心,我會洗o既

因為下半年可能要代表自己會出賽,未必有好多機會著網衣喇,著得一次得一次喇

升級   81%

該用戶從未簽到

感謝馬王兄借左件網衫俾我,今次pb成功都係靠大家沿途打氣,不過由於專心追前面,所以無氣應大家…

報下時先,35:07,較上次nike造o既pb怏左大半分鐘…

雖然無獎,但係呢次開心過攞獎!少少意料之外…

升級   81%

該用戶從未簽到

恭喜晒各位pb o既ching ctse!

呢條路話就平,但係造時間唔係咁易,原因主要兩大個
i) 彎多 — 好多時轉彎要收油再去,會打亂個節奏;
ii) 路窄人多 — 大家出又要快,去到馬場對出又塞晒成條路,都係打亂個節奏

不過由於大家跑完渣打後都仲有狀態,所以都唔少ching ctse造到好時間,希望大家繼續努力!黎緊造到自己滿意o既成績!