香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

waynekkw,花子阿DEE,比因,-R-,Victor 同埋所有參加既咁多位師兄/姐 加油!
我會係大風坳附近映快相,差唔多上完斜果陣,記住笑下,抹下汗,映番張大頭相,會映多幾張,擺個靚post呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-3-21 18:19 發表

Allan Ching 為大家做義工影相, 十分感激!!

其實畢拉山15K 當係最後一次長課, 然後慢慢減里數, 再加碳, 留力下星期廣州半馬就啱啱好...  抑或條路太崎嶇, 萬一有損傷, 就連鄭開都跑唔到?  ...

rockie兄唔使客氣,留力留力呀! 千祈注意安全,鄭開先至係高潮呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-21 11:01 發表

個陣應該係死下死下~上完斜又要準備加速追名次~~要影得好有少少難~最緊要真情流露吧
多謝亮師兄抽空過黎影相^^

唔使客氣喎,可能好大霧映唔到都未定,其實最想做既係同你地打打氣。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tomcat 於 2009-3-21 13:19 發表

多謝各ching支持!
希望撐完大風坳,仲可以笑得出啦

笑唔出都唔緊要架,我地只係想響唔同既地方幫各ching/ctse打氣同映下相姐,唔好造成壓力喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 12:28 發表
各位, 男子隊際我地執返個季軍呀!  " />" />" />" />

可惜頒獎時所有長跑網記者走晒 " />" />" />" /> 無人同我地影相 !

Sorry!!!!! 個賽會遲遲都無貼d成績出黎,見好似無乜機會有獎咁,所以無等到尾就同wadee兄去左行山,真係要致萬二分歉意! 以後唔敢啦!! Sorry!!!!!
恭喜男子隊長跑長有,獎項長攞長有!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-22 13:37 發表

我地自己都估唔到有獎攞,已經辛苦晒Wadee 師兄走黎走去幫我地影相啦~~

仲有多謝曲奇師姐捕住個令位影我地衝線,亮師兄晌斜路力頂漁護處架衰車同埋幫我地影相,仲有皇上御駕親臨同我地打氣,謝謝!!!hvbj ...

講起就嬲啦,漁護處個架真係衰車,大隊人馬衝緊落黎加嘛,係都要上,都同佢個車牌唔夾既,佢個車牌係AM落山落山(AM6363),死都要上山,阻住晒,條路咁窄d跑手點避姐,所以咪以身擋車,佢無品到踏大油,我look下佢,佢先死左火係度等,佢吹我唔漲! 等d跑手過得七七八八先至放佢過,仲映佢車牌,等佢以為我會投訴佢,嚇下佢先。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 17:29 發表
今朝天氣潮濕, 跑到褲腳都滴得出汗
就快出畢拉山道路個段, 我同外籍女士係度互界 (上斜我界佢, 平路佢界我), 上完樓梯之後就一路行住6波 (大步幅少步數)

花子師兄, 你唔係開頭爆過龍既話我到快唔過你哩!

辛苦啦! 睇倒你著左長衭之後好似賴左尿咁,濕晒! 嘻嘻!
都唔知點解我無等頒獎頒到尾先走,好失敗,我仲係特登上大風坳坐大會水站架貨van黎終點,想映頒獎的,真係唔好意思。

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神師兄好野!
咁我都無咁內究。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 19:50 發表

睇返相, 覺得D紙袋勁老麥外賣feel! hgjD115" />" />hj

個紙袋裡便有d乜?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 20:17 發表
$150 coupon + 手指表

咁大個袋仲以為有好多野係裡便添!

升級   0%

該用戶從未簽到

相片已上載去google並貼在
賽事相片/報告分享區
請各位慢慢睇。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 20:29 發表
夠裝個漢堡同薯條

隻錶連埋3個size既指套, 個盒都幾大個架.

我開頭都以為係食品!