香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜哂咁多位ching / ctse, 今日係一個好開心o既人日, 見到咁多ching/ctse, 勁興奮呀

wong sir, 睇黎小妹都冇令你破財喎, 哈哈

升級   100%

奮鬥

係呀, 多謝mill + runrun + 雪花, 真開心能合作成功

升級   100%

奮鬥

原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:21 發表

我過多幾個月就唔夠妳跑喇!妳進步神速,我最尾個1K 至追到妳,好彩我唔知妳係前面,
    唔係就壓力大!
    原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-1 21:14 發表

wong sir, sue ctse可能係衝圈既關係, 前速真係快左好多好多, 我今日已經開快左, 都要去到3K先追到佢.
    睇來ctse仲有大把進步空間.

wong sir + 大圍ching, 真係見笑喇, 我依o的咪叫有頭威冇尾陣囉, 唉........
    不過, 我現在正慢慢消化7ching+梁兄+wong sir之前塞入我袋o既錢錢, 以小妹的資力, 希望能消化完之後使得番出o黎啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 emi 於 2009-2-3 15:00 發表
    一直都以為是女子B隊得季軍,原來是女子C隊!
    這個是我第一個長跑獎" />" />" />" />

非常多謝隊友 ANSON、艾莉絲•韋及Qoo。
    因為我身邊跑長跑的女仔唔多,好開心認識妳o地
    當然還有其他ching/ctse啦!
    ...

ctse, 唔使怕醜, 見多幾次就熟嫁喇, 得閒上黎吹吹水 / 約跑, 好開心嫁
    btw, 有冇興趣參加祝捷會呀
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3465&extra=&page=1

升級   100%

奮鬥

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-5 16:03 發表

Qoo ctse:
    我地係唔會計較跑得快定慢,最緊要係妳有跑heart ,以我所知我地既2公攝記每次都會等埋妳過終點先收工架。

依句好o岩聽喎 .  Qoo記得我地女子隊報名時的一句嗎?  "一個都不能少"  我地會等埋你呀!!!! 當然你要事前蒲頭, 如果唔係唔知你有冇落場呀麻