香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

恭喜長跑長友大軍在2.1馬鞍山盃大獲全勝

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:06 發表
我帶咗盒金莎去,跑完因要到隔理換衫及沖涼,返回運動場都好多Ching & Ctse 走咗,我只知幾個隊員贏咗隊長---
所以無派到,唯有等足捷會時至分喇!

A 隊 Miller
B 隊 神童Waiwai,Kenny choi ...

wong sir, 我跑35'50呀...最後比瘋瘋帶離左啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-2-1 15:35 發表
真係想不到B隊都攞到季軍,自己亦盡了本份跑出應有水準,而且仲pb2分幾.....
再次恭喜有份獎得ching ctse,還有多謝很多的攝影師影相

weiwei真係好勁呀, 呢個季軍冇你真係唔掂~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-2-1 16:21 發表

我過多幾個月就唔夠妳跑喇!妳進步神速,我最尾個1K 至追到妳,好彩我唔知妳係前面,
唔係就壓力大!

wong sir, sue ctse可能係衝圈既關係, 前速真係快左好多好多, 我今日已經開快左, 都要去到3K先追到佢.
睇來ctse仲有大把進步空間.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-2-1 21:16 發表

大圍隊長,咁客氣仲嘜呀!
正如wong sir話齋,你地最近練開全馬,好難谷D速度跑8k咁短路程,
下次再玩時你d時間應該同我差不多的,渣打努力啦!

跑完渣打練返D速度先...希望下次追近你少少啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-1 22:27 發表
恭喜晒今日各得獎 ,c hing / ctse 及多謝咁多位攝影師,(真係好多)
更多謝今日有份出席嘅各c hing / ctse.每一位都好熱烈為各跑手打氣,
亦多謝無出席嘅網友精神上支持,,,

恭喜使7兄雙喜臨門呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-1 22:19 發表
" />" />
謝謝大家啦!今天,
要特别鳴謝的人有數位!
SUESUE:  又有蛋高食……又再一次被她對大家的熱冲所感動了!
VV         :  幫在系拿了咋打用品,(她説下次給我,她可能是想再見我一 ...

華華, 我都要多謝你比完賽又陪我去踩單車....足足踩左一個全馬跑程, 如果渣打果日都咁順利幾好WOR~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-2-2 10:10 發表
恭喜各隊同各隊友得奬, 亦都恭喜無攞奬o既, 因為你地o既出席, 使到唔少人都知道呢個網o既威力。

各位要好好休息, 應付2/08 o既賽事呀!

大圍兄, 今個星期要好好保養番隻腳呀!

小弟呢幾 ...

全馬兄, 你都要小心身體呀...琴日飲完茶去踩單, 可能比d海水吹親而家仲有d傷風呀, 不過應該冇咩大礙.
我呢個星期都會盡力養傷同埋休息, 希望大家都可以用最佳狀態迎接渣打.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-2 10:11 發表
見到長跑網不斷壯大, 賽事中互相打氣支持鼓勵, 操練中互相誌認識交流, 上網中互相發帖吹水, 多謝大家比機會我見証到一個大家庭的成長.

我都好開心有機會見証到長跑網不斷成長同壯大, 希望各位繼續努力"長跑長有(友)"既精神發揚光大.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-2 12:19 發表

Thank gills 妹,
原來小弟去年比賽時間是 43:30,
今次就 36:56,嘻嘻 big big improvement!

慢子兄, 睇來你最近狀態返返來wor, 渣打要加油呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-2-5 01:28 發表
這次是我第一個運動上的獎項...可以話係代表作" />" />
果日起步時跟住 ANSON 同 艾莉絲•韋 跑,但好快跟唔上,不過頭2k係我跑咁耐最好的時間,希望下次能做到同你們齊步跑啦!
好開心能認識到各ctse & ching,雖然記 ...

Qoo ctse:
我地係唔會計較跑得快定慢,最緊要係妳有跑heart ,以我所知我地既2公攝記每次都會等埋妳過終點先收工架。