香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

2月14日浪漫情人節 - 衝衝跳跳出汗大行動

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-15 23:48 發表

每星期一齊操一至兩課Interval???
太多啦! 唔好攪我.

Bat教練有新安排, 記得開新post.
一個post幾十頁, 小妹冇時間追架!

唔係淨係操Inteval既,都會跑下街,我都等緊batbat教練安排。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-16 13:40 發表

菲菲, 多謝詳盡報道, 我D羽毛球到好屎啫,希望下次多D真係高手踩場, 多謝畔圍圍預先BOOK場, 睇得出唔係淨係出錢出力, 仲有出心架. 個人跑姿有待改善, BatBat話我成個人好緊, 無放鬆, 我問佢點改善, 佢答放鬆D ...

其實係我貪玩先真,已經諗緊8/3跑完比賽,下晝又想去打下波或者踩單車。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-16 13:37 發表

個d位應該會覺得酸痛係正常,今晚輕鬆d跑就ok啦!
話時話...我全身都好酸痛,可能好耐冇踼波,踢番就酸痛啦!

我都好耐冇踢波,由其是踢草場,記憶好似讀書之後都冇再踢草場,冇得玩記得預埋我呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-16 16:58 發表

唉,小弟琴日足捷會完左後去左摩士踢波

之前都同左隊友講腳傷未好番打龍門算數,點知姣婆守唔到寡,最後都落場踢左成二十分鐘

有少少撞親,大脾有d痛" />" />

馬王兄:
小弟好明白你既心情,踢波實在太吸收,比著我一樣忍唔到啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該使迪迪,仲有豹豹渣機呀,今次都係第一次睇返自己既跑姿。

升級   0%

該用戶從未簽到

攞到獎當然開心,可以見到咁多位對長跑既熱誠越來越烈先至最重要。