香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

2009渣打全馬成績排行榜

關閉 [複製鏈接]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

恭喜哂 !
所有完成全馬既C兄/C姐 大家都以你地為榮 !

成績不是最重要,能PB 當然開心,未能達標也有很多各自的原因,自己才清楚、明白,下年繼續努力吧!
其實大家都付出了時間,金錢,努力及放棄很多東西去準備這次賽事,最重要是大家在這過程中能夠享受到------ 跑步的樂趣 ! 繼續努力!
Never give up ! 長跑長有!長跑長友!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Sue,

我剛剛正在找妳個Blog 想恭喜妳有咁好既成績及分享妳的喜悅,才發現妳同我都係未有開Blog的

妳個實力我在馬鞍山38K 長課時,我睇得好清楚,同妳拍咗2k后 更了解妳個均速及控制能力,妳唔會容易受別人影响的跑手,有這個耐性,跑長距離係好重要的因素,當然妳不斷的努力、進步也很重要,妳有此成績是實至名歸,雖然今次無獎,但大家給妳祝福及分享妳的喜悅也是一個大獎!

其實我哋係駱克道打氣時,我第一眼見妳返來,我內心的喜悅,應該不比妳差,妳跑過咗後,我便大聲問人,邊個話佢跑唔到呢個時間,7 兄就答邊個邊個?跟著就左拎、右拎咁揾人場面好搞笑!

繼續努力!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-2-9 11:51 發表

叮叮噹ctse, 好多謝你, 仲有沿途打氣的人.

其實幾年前第一次跑10K時, 完全無諗過我呢一生人中會跑到一個全馬, 沿途聽到好多人叫: 女子組加油!!  好感動呀!  返到終點, 一踏上張藍綠地壇D眼淚已經標出來, 死忍 ...

Wongc ctse,

其實昨天我吔不是只幫長跑網 d cjing  及ctse 加油、打氣。我地係幫参加全馬 所有參加者打氣,所以學叮叮噹話齋,我吔昨日大部人叫到失聲,喉嚨沙, 因為叫足3個鐘,重辛苦過跑半馬,講笑姐!

另外我知長跑網有 3 個 ctse 參加全馬,我哋只係見到 2 個,因為妳無著網衫,所以唔肯定妳有無經過,因為見過妳的 ching 及 ctse 認唔度妳是否有經過,妳可能見度我哋幫妳打氣,其實並非我吔認得妳,只係我哋係經過都同佢打氣,所以希望吓次都係著件網衫好d,方便大家相認。