香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

2009渣打全馬成績排行榜

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

報時: 4'18'XX.  超額完成.  第一次所以一定係PB.  

而家雙腳痛到死死下!!!!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-9 00:08 發表

恭喜wongc超額完成第一個全馬. 妳好叻呀!
今日為全馬打氣時, 見到唔少女性跑全馬, 好佩服她們的勇氣同堅毅精神,
見到女全馬跑手經過都會加幾錢肉緊為妳地打氣.
能夠完成全馬刻苦操練, 盡力去跑 ...

叮叮噹ctse, 好多謝你, 仲有沿途打氣的人.

其實幾年前第一次跑10K時, 完全無諗過我呢一生人中會跑到一個全馬, 沿途聽到好多人叫: 女子組加油!!  好感動呀!  返到終點, 一踏上張藍綠地壇D眼淚已經標出來, 死忍住然後笑住過終點, 之後再忍唔住.

所以各位ctse, 原來只要你努力nothing is impossible!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-9 11:54 發表

wongc ctse... 我都明白果一刻係幾咁開心...
如果有人在終點等自己會更加開心... hgjD115" />" />hj

btw... 你家老爺有無去接你丫 ?

有呀有呀, 仲全部到齊.  人太多佢地埋唔到去, 呀細細就騎博馬同我影左幾相.

ee, 你唔好再等啦, 出年到你啦.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-9 12:13 發表

wonc ctse,下年仲挑唔挑戰全馬呀?

你地好衰架, 個個都問同一個問題.

當我跑到38K比呀CCC放甩左之後, 一個人孤身上路, 由38K至41K係最難捱, 我同自己講我下次一定唔跑啦.  

況且最大問題係時間, 跑全馬真係需要好多時間練.  學瘋瘋話齋, 我都有兩個債主, 睇下到時點先啦.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-2-12 20:46 發表
有成績啦
大會:3:03:54
chip :3:20
怏過上年5分鍾PB左...好野!

嘩嘩嘩!!!!!!前進ching超勁呀!  

有幸起步前見到你, 仲影左張相 (不過唔知影相個個係邊位).  如果你知, 可以搵到嗎??

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-2-12 21:12 發表

喂喂!!唔好咁誇呀!!我打探d相,搵倒send俾妳,話時話我好似影倒妳衝線woo!

真係???   咁你依貓比我呀.  我pm個貓址比你.