香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

第8回31/3(星期二) 夜探梅子林

關閉 [複製鏈接]

升級   55.26%

該用戶從未簽到

oh no! 呢個活動我期待已久, 但係撞正o個日要做兄弟

升級   55.26%

該用戶從未簽到

咪係, 個個都dab梅子dab得咁開心, 等我呢d次次都想黎(又黎唔到)既人睇到眼紅, tmr終於join到你地la~

升級   55.26%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 09:28 發表

kinkin說他們跑回程時,4人(kinkin,停雲,cfchan及??)被一些行為不良的單車友惡意潑水~照計kinkin份人都幾知書識禮,無理由跑步都會野麻煩.....真不明白那些單車友是什麼心態?!!其實,他們喜歡踏單車,我們喜歡跑步,大體上來說都是愛好運動的人,理應互相鼓勵及多點包容~~

其實係去既時候, 就到梅子林時, ?? 正是小弟, 比人迎面潑個黎都幾無耐, 搞到我眼鏡濕哂又無得抺, 第一次見d單車友咁惡 (重要完全無阻到佢地).

anyway, thx kinkin林主~

升級   55.26%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-25 13:03 發表

你係咪dinner時坐finewong旁邊個位ching???

CTSE  唔係呀, 我早走左所以無去dinner.