香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

2.20網友約跑 - 慢遊夜賞青公: 荃西>>屯鄧(20.5k)

關閉 [複製鏈接]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Sorry ! 叮叮噹

環塘跑我只係靜靜雞約 7 兄玩,講到明要跑24k - 30k,点知個班鐵漢個個都腳痕,連白師兄都引埋出嚟,搞到12人成行添,環塘跑吸引力真係大估唔到!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-19 11:11 發表
明天睇下只腳進展如何至決定跑唔跑到,.......我會黎食

星期日要比賽 , 都係休息下好 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-19 13:12 發表

聽你咁講,金富...好似曾經帶給閣下有D不愉快的經歷喎﹗" />" />

可能既答案係 : 我亞爸開既 !

升級   97.05%

該用戶從未簽到

看到你地 d 相實在恨死人呀 !

昨天由廣州回來只是 晚上7 點 左右 , 原本想晚上可到鄧記吹水及吃飯 , 但是晚上要在粉嶺過夜 ,所以打消了此念頭了.   

Hoihoi,
今回唔跑做支援 ,唔該晒 ! 你長課都少操 , 下次要一齊黎跑呀 !
Michaelyw hing ,
唔好意思唔能夠因同你敘一敘, 幫你洗塵 ! 希望下次先補返 !
D_drifter hing,
係邊位呀 ! 今次無機會認識添 , 失敬! 失敬 !

有幾位 chings 都未認識 ,想在此認識一下 ,
第一位 有跑的,著第一代背心的 ching ?
第二位 有跑的,著紅色 Nike 10K T恤 的 ching ?
第三位 無跑的,食飯坐神童隔埋 ?

大家有無留意到 , 大隻兄今次著長跑網背心 , 無著果件藍色馬甲, 我第一次見他著長跑網衫,唔知係唔係他真係第一次著呢 ?
大隻兄已經投入此網中 ! 大隻你好型啊 !

Ram hing,
你無報名堝 , 又跑又食 , 過足引啦 !

平兄 :
你又跑又影相 , 仲要趕著跑前 d 影相 , 跑多幾次你唔 fit 都難 !

叮 叮噹 :
想唔到妳第一次跑 荃屯 要包尾 , 半年後 個搞手係妳 , 好似阿 Gills 講 , 係邊度跌倒 , 就你係邊度起身 , 妳係得既 !