香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

圍圍你做咩鬼呀...o岩o岩返黎睇到...
靚仔我都接受唔到...睇到都嚇怕人啦...

當然豹豹教練有食力過我好多~~~
因為佢游得比我快~~~佢五十分鐘多就游完2400m...
我都要五十尾先游得完...

星期三自已到九龍灣運動場...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-23 22:44 發表
" />" />hkjhk 可愛的……
我回來啦!
最近嘰天都忙自已的事忙的快死了……
不好意思了哦!" />" />
我以後會多加留意的哦!^^

我最想知華華你sunday 跑成點姐~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-23 22:55 發表

靚仔又好.. 靚女又好..我都喜歡..只要時間夾...

龍龍:
你所講既距離..我游都未游過... 唔好同其他人比呢~
我相信你有實力... 你亦都要相信自己呢~有自信既人特別靚仔 !!!

咁我都唔會同人比既...我只會每一次可以突破自己...就會好開心呀...

我都係鐘意d 挑戰自己d 人....但係我又好想追到豹豹(只游水方面)...

跑步就想追到華華...

我諗到4月左右啦...就可以游水練習呀...仲要等豹豹迪迪教~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-24 18:24 發表

好似系EE哦!

我地個大頭樣...比人放左上桌子喎...

圍圍: 我依加都係覺得未夠班走10k...同我依加都唔係練得好行姐...
1星期只跑2次...無咩心機咁...大家一齊跑又唔同喎

仲要攞獎...我諗都未諗過呢~~~

我以為你想跑添...慢慢黎啦...唔好谷得咁勁呀

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 chengtszhang 於 2009-2-24 23:00 發表
Hi peter兄,

如無意外, 我都會到, 到時見...

chengtszhang

聽日真多人...一定好好玩....
一齊沖呀沖呀...

仲可以開大餐

升級   7.05%

該用戶從未簽到

返黎啦. 你地應該去緊九龍灣運動場~~~
追左幾頁都唔知講咩....

我都係走人...依加出發...九龍灣運動場....
希望今晚跑好d啦

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-25 23:44 發表

華華你傷左咩?今日龍龍冇你一齊跑,佢有d 寂寞....." />" />

都有少少...今晚無去得咁盡...真係小左你...

因為要我帶頭跑...真係完全睇唔到後面大家跑成點...
我一向都係鍾意死跟...追人個種感覺好正....小左華華我無人追呀

就算比你放開...我都有個背影追下...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 00:14 發表

X 2
華華你要快些好起來呀,CATCAT話SSP小隊要攞獎,靠使你同龍龍架。
今晚龍龍頂左你個位做帶跑員,衝完圈佢又好似你平時間一個人加操,真係好勁呀。

跑完個個都收工~~~....

我都係跑1個400m~~~1:16s 4線
1個200m~~~32s 1線...爆到謝晒.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-2-26 00:24 發表

無去得咁盡都咁快" />" />
去盡仲得了" />" />hjgh
我都係做啦啦隊啦" />" />fvhfgj

火火好型仔呀, 又大隻....你緊係跑開短跑o個隻啦...
我呢d...瘦到見骨呀...辛苦命...要係咁跑...

我都未同大家講添...好開心識到第1次見d  師兄師姐...今晚反得真係好開心呀

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-26 00:28 發表

" />" /> 下次一起去盡冲……圈!!!呵…呵呵……
吾知去盡會系點嫁呢??" />" />

去到盡晒的話...應該會嘔....
仲會買老抽...
第二日大比勁累...

依加我大比都開始酸啦....
就係個400m同200m...出樹了...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-2-26 00:43 發表

雖然我唔跑得,不過我決定左,以後會死跟ga啦

跑到第二日對腳好似唔係自己咁...你就成功啦...
要突破自己就係要咁樣...

眼訓了...等我發個好夢先

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 12:25 發表
多謝catcat既報告,衝圈果part等我來打返個小報告啦:
呢晚衝圈特訓由SSP小隊召集,魔鬼教練batbat主理,參與既長跑網跑手有成2x人真係好熱鬧。
頭盤 (基本動作練習):
今次練提腿動作,batbat教練稍為講解後就開始 ...

今日真係累死人...我 邊到快喎...只係日子有功...我都係呢2個月先學人沖圈..

報下琴晚時間先....我無計圈表呀...所以只係記到800m 圈時間

1, 3:09s
2, 3:11s
3, 3:07s
4, 3:00s
5, 2:53s ~~~~~

本身講快組係3:15s~3:20s 1set....
但係我已經keep 住頭3set跑速...都跑左3:10s 左右...
最尾set 就跑自己...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 19:56 發表

龍龍:
睇來你已經去到"玄武七段跑手"既level

傻啦...我都未追到華華...

之前仲話你10k跑44好快唔記得邊個比賽....o個時我跑緊48...

但依加我feel 到自己真係快左啦...10k 應該under 44...

幾個月快左4分鐘......再快多4分鐘唔知要幾耐呢...

你睇住呀...要就住自己呀...你傷預復出...

沖涼食飯先

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 20:18 發表

應該係講石門10K呀.....
唔使feel啦....你而家一定唔止跑44'~
我都唔敢估你可以跑幾快....因為琴晚你尾個兩set實在太快仲要唔係太辛苦果隻,衝完圈仲要未夠喉再玩多幾圈,我好想知你加操左幾多同咩時間 ...

我都好少自己跑喎...呢個係真...
之前咪同大家跑梅子林...一齊練o個d囉,,,你出我出...就係咁多...無加操到喎...

不過我每次跑都好比心機...1月中復出開始...就每跑一次都會比上一次快...就係咁...
我都未試過連跑兩日..之前一星期最多都係3日...我仲質不仲量...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-26 23:09 發表

" />" /> 希望是吧!
" />" /> 下次有人要冲1600m的嗎?  1600 * X = 8min連休  

咁樣要跑幾多轉....跑2轉我會玩完....休息又少....當我用返1:35~140, 1圈大約都要6:30s 1set
得分半休息...玩2轉真係會爆呀...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-26 22:57 發表

" />" /> 咁都就住黎跑……

之前我地都跑過1次...做左10set....
時間都係 3:05~3:15...時快時慢....

今次做左5set 炸...

頭頭o個d...對你來說...太輕鬆了...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-26 23:32 發表

就係因為你冇咩比賽成績參考,所以先唔敢估......
見你呢幾次特訓情況.....你話你跑到SUB40'我都信呀!

你傻左咩...要入40...800m...最少要跑2:50內...唔係1set...係要10set ...

不過我對自己都有 要求....希望有一日可以跑入40內.....但唔會比壓力自己...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-27 19:16 發表
龍龍..你點KA~來唔來...早餐團?

我唔來啦...巴士站等啦...我想訓多d呀...

因為今晚我條村比人攻擊~~~我要守住我條村...今晚最少都要12點幾先訓得呀...
唔守我就會傷得好慘...仲要兩日不在家...可以發生好多野...係online games 黎...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-27 19:32 發表
VV, 如果08:10 仲未見我!請急call我飛的來!!些些~~

龍龍, 你果個咩game黎架,好似好好玩!!!可以預早知道會被人攻擊!?

玩得好痛苦嫁...成日都要睇住....人地會出兵打過黎..不過就唔知真攻定假攻...
我又要叫人比d 防兵我...防守佢...我要食飯先....

各位明天見...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 locust 於 2009-3-1 23:43 發表
而家先報 coming Wed 的 4.3   會唔會太遲?

咁緊係唔會遲啦.....我主場...都未報....

依加報先...不過我希望可以準時...未見我先跑....

累爆啦...要訓了...2天訓了7小時...
有咩樹訓醒到講...