香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-27 17:42 發表

邊個係陳伯呀 .....

活活...好明顯你無追post la..
不過又唔怪得你....因為e 個post...9千幾年前(好似12月左右既事)
你知唔知~邊個第一個幫我地改"ssp twin" e個名ka???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-27 19:13 發表
catcat,

早餐團我會到呀!!!因為我怕自己唔知醒!!!" />" />

O.....迪迪團友...你要唔要MORNING CALL "苦烏" AR?

升級   0%

該用戶從未簽到

龍龍..你點KA~來唔來...早餐團?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-1 23:06 發表
法法。。。你要有記性呀。。。。。

法法~~~~~~記唔記得~洩露機密下長係咩ar????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-2 10:46 發表
今日我覺得.....

今日我覺得...... + 啞左la 已經
大家團友~~~初步計算~我地醬油團..無over budget...
2日行程...希望大家反得開心la...
thanks tel tel...已經睇到部份靚相..大家e 幾日都要努力執相ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...叫活活同你刮多次沙..咁e個動作---> ...你都做到ka la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-2 12:15 發表

我估就係因為咁我條頸咁耐都好唔返呀~~~

但係....懷疑望住你果個~都係一覺訓到天光wor...仲連raining 都係知~
其實~~~~係唔係....你成晚望住佢..唔捨得訓ar?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2009-3-2 12:19 發表
今次醬油團, 非常多謝各弟兄姊妹,~~~特別係 "活活 & V V" 辛苦你地" />" />" />" />

hehe..又要多謝各贊助單既時候la.....
首先~多謝菲菲~~佢幫我地做左好多聯絡事宜~猶其係同個場地管理人交涉~我地至唔使訓街  
仲有圍圍同catcat...早餐都唔食住...幫手搵白牌車
teltel...我地既大會攝影師, 動作指導, 形象顧問..同攝影導師.. .
華華, 龍龍...幫手搵食~
apple, 法法~~~音樂同"色中"指導(雖然未顯身手, 不過佢地話可以開班授徒ka..kekeke)
法法仲係我地化妝品同服飾贊助tim
豹豹, 龍龍~我地專業 model~
tartar...道路指導~無左tartar 我地都反唔到apartment
其他團友...都有默默支持我地, 而且投入各個活動~所以..大家要為自己鼓下掌~
最後~多謝各位包容在下...安排上有好多不足之處~而且 太失暈 ~當然要多謝同我一齊並肩既活活la

丫...仲有...多謝漏左tim....多謝圍圍主動出bus stop 接我同活活去join 食lunch ar..

升級   0%

該用戶從未簽到

hehe...既然大家咁鬼開心...而且我地9個團友都未能"雁麼"~下次要plan 下搞個~"醬油雁麼暴走逍遙團"la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

等我埋好盤數..再比圍圍audit 完...會公開有幾多surplus...到時再同大家商量下點比番大家....可能要開個高峰會同大家..研究研究~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-2 14:09 發表

X2 ....TARTAR 你又吾係吾識踏.不過果日人多.導至到你不能發揮 者.......

x3~我都唔係叫識踩LA...我唔係成日2隻腳上晒車KA~HOHOHOHO
瘀咩AR..你D瘀功..不及我半成LA~ TARTAR...
作為領隊~你留後左..我都唔知~要事後你同我講番至知~我咪仲瘀~

升級   0%

該用戶從未簽到

我隱約間...記得有個形象顧問...喜歡自隊~之後仲要皮膚敏感~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-2 14:57 發表

Tar Tar,

應該無咩事
粒沙清左之後,好舒服!
不過要滴下眼藥水同眼膏!因為有0的發炎!

法法..你幾時整親ka?
唔怪得你成日眼紅紅...仲以為你反到唔捨得同我地分手tim

升級   0%

該用戶從未簽到

wowowo...lunch 回來就睇到D 噴飯靚相~~~正AR~
圍圍~你禽日咪問...邊個HIGH 到要自隊既~你睇番張相...睇下邊個塊面..畫到無位再加色咪知LAW...HOHOHO

CATCAT 個粗眉(?)LOOK...反晒眼咁.都好正AR...

跳起果2張...效果都真係幾好..猶是係菲菲...個馬步,無得頂~

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲...人地起飛..你就 LAND 咯~~所以個馬步咁剛勁有力LAW...HOHOHOH

BONBON 同 APPLE..你2個MODEL AR...吞POP 唔跳..有相為證AR 下~

升級   0%

該用戶從未簽到

活活..你個都唔弱AR...最後都比菲菲加多2 PAT 血漿上去....填到密晒~

升級   0%

該用戶從未簽到

我同活活初時都擔心..大家會唔會頂唔順...唔肯比人畫...你知LA..有好多人又事先聲自己眼濺 OR 唔玩得~~~
最後~原來大家都不知幾ENJOY幾投入AR~猶是TELTEL..我地叫佢企埋牆..佢即時入晒戲~~~笑鬼死我....
HAHA ....早知我地就照玩番個終極大懲罰LA~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

~ 盡d?~~我地不如約好...今年helloween..用晒我地d 終極架生~~由ssp 跑去 tst~~
丫..不過會唔會焗暈左呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我已經resize 左ka la~不過唔知會唔會太細~如果有人想要original 至搵我la~
catcat...你同圍圍張靚相..我影到爆晒光...haha所以我執左做黑白照ar~~岩晒係d葉x唐fans la~