香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TNT
打印 上一主題 下一主題

港島東新人~~ 各位多多指教!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎TNT ching,小弟也是港島東人(柴灣),多多指教呀!
有空嚟參加吓港島快活索K團啦,改進成績好有效架!
去以下結連睇睇吧:
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4030&goto=lastpost#lastpost

長跑長友啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-2-26 17:59 發表
hello 咁多位ching!!
我平時跑開筲箕灣至鰂魚涌海旁, 都見過"長跑長友"嘅衫, 唔知會係邊位ching呢?
我都好想join聽日嘅索k團, 但係唔知跟唔跟到, 跑得太慢唔知onon大師受唔受我玩?

歡迎ching join聽日嘅索k團,唔使驚慢架,我地好自由架,只要ONON大師一聲令下:開始,咁就用自己既速度跑,到1K果度就停低,之後休息,有7分鐘咁多,跑快d就休息耐d,跑慢d就休息少dd,休息到第7分又再開跑,如事者共六組,easy job 黎,快慢隨意,覺得跑唔到,可以即時停止,無壓力,因為唔係強迫訓練,試過你會鍾意。可以話記住早d黎熱身。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-2-27 00:29 發表
好似好多港島ching wor!  真係要多d同大家跑至得...
不過好可惜, 啱啱先知聽日join唔到索k團呀...
希望下次join到其他港島遊啦!!
多謝大家鼓勵!!

咁下次記住抽時間join我地啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 seiko66 於 2009-3-3 16:40 發表
報到,我都係跑鰂魚涌公園至筲箕灣海傍, 多多指指教

歡迎seiko66師兄,我都係港島東人,有時都跑這段路。
長跑長友呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lewischan 於 2009-3-4 10:27 發表

歡迎!!!
如果你晚上看到
應該是我吧,我從鯉景灣沿海邊跑到太古, 來回6次大約30分鐘左右。

偶爾跑去筲萁灣那邊但因避風塘的水有怪味所以比較少去/......

原來係咁,唔怪得之跑咁短啦!