香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

17-5-09必達夏日長跑 2009(8K)

關閉 [複製鏈接]

升級   94.8%

該用戶從未簽到

啱啱趕到尾班車,跛腳鴨hogay報到,報番個號碼 : M4組 4124。
樓上Martin25 ching 請帶住我跑,唔該哂教練。

升級   94.8%

該用戶從未簽到

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-5-16 22:29 發表
大家小心開頭出了運動場後有幾個在單車路中設置的鐵攔,
舊年9月我在這路線比賽,因開始時前面人多,擋了視線看
不到,前面個跑手一閃開,我見到鐵攔時已閃避不及,
撞了落去,都幾傷,號碼布都扯脫了,腹部一路跑 ...

多謝runrun ctse提點,希望聽日各位跑得開心又放心。

升級   94.8%

該用戶從未簽到

今曰天氣好熱,賽道好窄,成績退步咗,希望下次跑好D啦。
但係能夠同長跑網各位C兄C姐一齊跑同影大合照,都不枉此行。
最後恭喜米拿兄, 曲奇姐, Sue兄, 白頭兄攞獎!......................

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 華哥 於 2009-5-18 21:39 發表
昨日暈倒的人,大部份是新進跑手同D年青人。
佢哋大部份多數係傍晚或晚上練跑,或係健身室跑步機上練跑,身處陰涼環境,甚少係甘曬甘熱天氣練跑,所以唔適應,導至身體受高溫下虛脫。
年青人好勝,一起步以 ...

绝對同意華哥所講..................