香港長跑網  - 長跑長友

樓主: leefs
打印 上一主題 下一主題

直擊各區跑鞋"海笑價"

升級   54.74%

該用戶從未簽到

Adizero Mana 2 $290入手。得UK7碼。不過UK7係一般size,好common

評分

查看全部評分

升級   54.74%

該用戶從未簽到

(補番D字,唔知點解成日出唔到?)

又買xNB跑步背心及跑褲,二件盛惠一百蚊,件背心最大S碼,但我睇過XS都

升級   54.74%

該用戶從未簽到

(補番D字,又出唔到?)

升級   54.74%

該用戶從未簽到

都x我,P.S>我係著開M或L碼。

仲有DMizuo都好似幾平

升級   54.74%

該用戶從未簽到

唔打喇!成日出唔到D字,想講地址都無心機。

升級   54.74%

該用戶從未簽到

(一時意氣,勿見怪!其實之前已有經驗,所以copy定D字,繼續)
仲有DMizuo都好似幾平!可惜無買飛佛!(Wave Rider)

各師兄如行開九龍呢邊又見rider五舊水留下(12or11都ok)又有我size不妨單聲!事關我對rider9已經不能再用。

地址﹔馬頭圍道近木廠街(工聯會附近)
另好似觀塘、長沙灣有分店不過要上樓

回NC兄唔係特價,特價先無咁平,好明顯間店專買倉底斷碼野。衫褲單買$60、二件一佰個位置度揀。

升級   54.74%

該用戶從未簽到

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 占基利 於 2009-4-27 02:56 發表

RIDER 12 係荔枝角香工7/f 波鞋倉有. $499

今早去香工行哂ABC7樓都找唔到有Mizuo?反而有間專買addias but一的都唔平,重講係特價貨無得換。

Anyway, Thank you 占兄提供!

另發現長沙灣廣場2期有好多鞋(addizero都有)全部買$280,我見咁平買

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 terryisrunner 於 2009-4-28 23:44 發表

今早去香工行哂ABC座7樓都找唔到有Mizuo?反而有間專買addias but一的都唔平,重講係特價貨無得換。

Anyway, Thank you 占兄提供!

另發現長沙灣廣場2期有好多鞋(addizero都有)全部買$280,我見咁平買

左對Nike 90踢波鞋,不過明天最後一天同埋運動鞋為主!

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-5-16 20:29 發表

Rider 11已轉款大半年,
你可以買Rider 12銀色闊版,
大約$500蚊樓下,
另外我見部份跑友穿著跑鞋時,
是用不解除鞋帶的方式穿著或脫下,
咁做法會好傷對鞋"護腳眼"位置,
對鞋當然會提早退役,
重會好易 ...

皇上
$500留下又有size重未找到,可能經個forum多人認識左wave rider,以前我實買到同好平。

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2009-5-19 13:39 發表
c hing 想請問下, 有addizero 8 號 and 8.5 號嗎??
想買好耐了!

不過見 花園街果間 有好多addizero $250 但只有 7號, 見1次, 無眼睇1次,  ...

土瓜灣果間應該有!不過唔知係未你要既款?

升級   54.74%

該用戶從未簽到

土瓜灣道家計會斜對面馬路,事先聲明係可能有!因已經是個幾月前。而且addizero系列有好幾款同好幾代,另觀塘開源道間分店都係同價。

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2009-5-26 17:55 發表
剛剛去左睇, 有呀! 仲好多addizero的款, 齊晒咁制不過, 都係 ONLY  szie 7 又係無我份如果有 c hing 腳size 7 就真係低到呢 $299 hgonion_icon_ ...

觀塘開源道有冇問過?