香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

邪神霸腿傳功大會 <1> 操後身體狀況滙報

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-2 11:56 發表

瘋兄:我到時都會穿網衫,方便記認!

加上想請問下,有無辦法找到< 網站的橫額 >,我打算練習前後影返張大合照.....

等大家可以留念,話晒我都估唔到各位咁賞面........

令我好感動.....

嘩...好熱鬧 ! 睇少兩日已經去o左幾版.
多謝 邪神....我到啦...
"影返張大合照 " <--我可以帶相機和腳架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-2 14:31 發表

Terry 哥, 夜麻麻, 唔該帶埋強力閃光燈呀!!

放心啦ching...一定要帶外置閃光燈 !!

To ONON : 成村人.我要帶super wide angel 鏡 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-3-5 23:44 發表
哈...打水戰就當係一次特訓!

各有心人聽晚見.
...打水戰幾好玩...

升級   0%

該用戶從未簽到

有相睇...............可惜落雨.否則可以影多d
原相 : http://terrysze.no-ip.org/a.zip

升級   0%

該用戶從未簽到

我覺得成晚的教學內容和說解, 操練氣氛, 節奏都控制得很好,當然唔少得大家的激昂的投入度,值得一讚邪神ching

To Peter Ching : 相機健在 , 少少雨水當洗白白

唔記得叫大家影相前抹一抹眼鏡, 失策..

升級   0%

該用戶從未簽到

報告 :
星期六早上起身沒事,大俾有小小緊.
星期六下午訓了一較,之後來料,大�小俾都好緊...猛拉筋
今日河畔10k熱身感覺仍有乳酸.比賽pb,,
好似最後二百米界了陪跑員(果然提腿衝刺,後段加速有用)

仍有好多進步空間(預佐比人操得甘)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-8 18:06 發表

這是應該的,我叫佢地做動作.......

心裡面已經知道,係練緊佢地邊組肌肉.....

所以當佢地講邊道酸軟,就可以知佢地有無用錯力.......

呢d叫< 售後服務 >嘛.......

< 售後服務 > <------抵你拿獎 !

我chip time : 41:10, pb 了9秒 ,發覺而家的每一秒的進步,都要出盡奶力..
以明仔的實力,如果認真跑...我吃塵............都沒份.

今日會jog幾圈.

升級   0%

該用戶從未簽到

得戚得制比你睇到tin....

升級   0%

該用戶從未簽到

而家我大俾前面肌肉......" 淵 " 到爆 ...... !!!!!!!!!  
頭先要咬緊牙關落巴士