香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

邪神霸腿傳功大會 <1> 操後身體狀況滙報

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我也報名,唔該晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好卦! 打雷都仲練? 響夏天,雨中練跑都幾好架,無咁熱丫嘛。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-3 21:32 發表
濕身可以換衫, 唔係問題, 不過鞋濕左就有排整返乾, 點算?

各位有咩對策? 帶多對鞋 (拖鞋)?

我係盡量唔著比賽同練跑既跑鞋行街既,所以無煩惱。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-3 21:42 發表

即係你次次去索K都帶埋鞋, 換左先走人?

係每次都帶埋跑鞋,去到先換,跑完換番去街鞋先走人。對跑鞋好輕,唔覺得煩。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-5 23:34 發表
各位支持呢個活動的跑友.........

明天,可能會下雨.......仲可能會下得好大!

但,我依然會站在跑馬地,等每一個可能會出現的跑友.......

在04年,我參加公開的服務比賽,在決賽的當天.......

我的父親 ...

首詩熟口熟面喎,好似係阿虫畫集見過,好勵志啊!
無論有幾大雨,只要唔係雷暴,小弟一定黎,不嫌雨點大或小!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-3-6 00:00 發表
onon ching  如果明天塊面消到腫..我一定到," />" />" />" /> 已經預備明晚著什麼衫啦ghu" />" />" />" />jg .,,,如果今次吾到就要月尾至可以出席啦..." />" />" />" />只要大家到時吾好比我塊爛面嚇親就好啦.. ...

小心濕唔濕得水架?小心發炎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-3-7 20:26 發表
原來自己已經有十幾年冇試過咁"甘"嘅訓練, 真係好多謝邪神ching!
雖然做到尾嗰幾組真係有心無力, 但見d ching ctse都咁落力, 最後都捱埋嗰5個X, 都算對得住自己.希望下次可以做好D.
好 ...

X2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kc@ruby 於 2009-3-8 12:48 發表
今日大脾後方去到個pat重有o的酸痛,但剛剛去jog 左45 min及 拉吓筋, 恢復得七七八八

12點鐘見到你在渣華道水務署附近拉筋,好認真呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

今朝早鬧鐘響,大脾後方去到個patpat同埋條腰好酸痛,好唔想起身,終於去左沙田跑,點知仲快左兩分鐘(48'23"),跑完d乳酸好似無晒,而家無乜酸痛啦。多謝邪神將錢袋落我地個袋,謝謝! 星期五再見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kc@ruby 於 2009-3-8 17:04 發表
亮哥 咁都俾你見到,個陣跑完去筲箕灣返嚟, 點解唔打個招呼

我跑完沙田10k,同網友食完早餐後坐682經過,空調巴士,個窗打唔開,所以咪叫唔到你囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-8 16:58 發表

呢幾個酸痛的位置,就係你腳部的發力位,走得快左咪好囉!

你快左2分鐘,係指呢快過上年呢條路,定係你10k的最佳時間呀?

呢幾日要收下腳,慢跑下就算,如果再衝好易傷架........

係比較我10k的最佳時間快左兩分鐘,我會聽你話這幾天慢跑架啦,多謝邪神兄!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-8 18:07 發表

條路又濕又窄都快兩分鐘,咁下次再努力d啦!

唔單止條路又濕又窄都快兩分鐘,係加埋週身酸痛呀,不過完成後好開心,我一定努力d練既,謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-3-10 10:13 發表

多謝..今次想唔休都唔得....

保重保重,長跑長有!