香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

2009.4.26 沙田越野道路混合賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-3-11 23:12 發表

我都報呀 ! 好想試下跑越野 !

大圍兄, 不如你地沙田友攪次復活假日試路呢 ??
你試左屯門菠蘿包, 我都想食下梅子 war

好提議呀, iris.  小妹都正有此意 e道咁多沙田友.

升級   0%

該用戶從未簽到

sue姐, 攪錯左喇, 我沒有報這賽事呀!!!

去了12/4預賽當玩左o架喇 慳番報名費

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Carey 於 2009-4-26 12:32 發表
我都來分享下.
之前睇左好多ching&ctse提示, 有心理準備條路好滑, 所以上落山都好小心, 跟住前面d人慢慢來, 用左大約40min先行完d山路, 心諗今次大鑊, 頭3k用40min!
入石屎路之後跟住d人一路跑一路倒數,
過終點果刻真係好興奮! -- 我人生第一次長跑比賽!!
龜速時間: 78'03"  

恭喜carey ctse很開心地完成人生第一次長跑比賽 , 下次再玩過!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-4-26 13:28 發表
恭喜 梁兄第二名、白頭老 ching第五名, 有得攞獎!

多謝 jrun、 daniel ching 同我地影相, 辛苦晒!

好彩 ching/ctse 都安全抵步, 但係聽講有唔少人撻抵!
呢條路真係玩死人, 上山上石級上到氣咳, 落山又排 ...

恭喜梁兄及白頭ching得獎

恭喜各位很安全地完成咁有挑戰性的賽事