香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

2009.4.26 沙田越野道路混合賽

關閉 [複製鏈接]

升級   93.33%

該用戶從未簽到

我都有興趣,但未試過越野賽,擔心應付唔到...
仍考慮中...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

組隊好呀 查實經過上次馬鞍山組隊後,都心思思想再玩多次
山比你寄左表咪呀?一齊玩啦! 我都好好好...慢,加上我連山都未行過都一齊玩啦!
我地可以係逍遙跑時,填表一齊寄去都好喎...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 nchben 於 2009-3-19 16:38 發表

報啦 ,報啦, 去啦, 去啦

支持x3 ...多d人好玩好多...
十比O,真係好得意呀!希望下次有機會用
我地雪山Q隊已起航,唔知仲有無組隊呢?

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2009-4-16 22:01 發表
仲有十日就係嚟喎......

但係, ching / ctse 收到信定其他資料未呀 ??       

咩都收唔到,也是等待中...
不過支票3月尾時已過數,應該無問題

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-4-17 10:24 發表

按 HKMP 慣例, 大家今晚應該會收到信了............

啱啱收到lu 雪山Q隊:W1 出發啦 唔知W1是否係第一隊呢???
雪花:703, 山比:602, Qoo:725
因為接納信有運動員須知,咁明早的逍遙跑比你地呀...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-4-18 10:32 發表
雪山Q隊, 各位跑友
那天有事不能來打氣了

Kin in Running

咁就...一有時間,就要嚟逍遙團跑,當補數啦

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-21 18:02 發表
提意大家果日跑完,如果唔趕時間既可以係停車場等埋,一齊影張大合照先散水或者去附近食返個靚早餐。

好呀!讚成!不過我跑得慢 要等耐d啦...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

恭喜白頭兄同梁兄攞獎 多謝2公ching 專程來影相還等埋我先走, 辛苦晒
好開心可以順利地,無受傷地(不過都係比蚊咬,腫起左)完成比賽,1小時26分,雖然唔係好成績,當係吸收經驗啦...
幸好得大圍兄帶跑試腳,吸收左d經驗,同埋比人泡離都識得路...
落山時比試腳會難行好多,所以特別慢...要多謝兩位不知名的ching,得到提點.
還有見到有位伯伯,咁滑的路還敢跳住仲落去,真係勇...不過見到佢差d滑到,都好嚇人...
跑完後無香蕉,好似有d欠缺...件衫幾靚,可惜就位太闊...