香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

(延長至2009年9月25日)前三項鐵人港隊成員免費教你跑步

升級   0%

該用戶從未簽到

Ginny, Thx for sharing,
星期五正喎 , 放工過黎跟下操 , 交流下,
如果夾到, 順便入埋 Titan...下次去 水陸唔使打單泡(起馬有人看住 d 行李)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-3-14 11:52 發表

仲有人幫你報名, 唔洗自己填表咁煩,比賽o果日,又唔洗排隊登記, 入埋總會, 玩比賽仲平d tim

咁約定你,星期五見, 感受下我地的氣氛先啦, 入會o既野, o岩玩先再諗都唔遲

ok, 無問題

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 爆兩K 於 2009-3-15 21:21 發表

嘩,咁hard sell 踢人入會?據我所知,呢個係跑步發燒友的園地,唔係什麼跑會或鐵人會,沒有任何屬會的利益衝突,這是長跑網的最大好處。若咁搞法,個個會到黎拉客,搞到有惡性競爭。長跑網便變質了。請各高層研 ...

ching, ginny 雖然係 titan d 會員 , 表面上存在利益銜突 , 但這次不失為一次好機會接觸多一項比較少人参與既運動 ,
ching 又何必固步自封 , 入唔入會係自由決定 , 況且長跑綢各 chings & ctses 興趣又起止長跑一項 , 3 項又係鍛練
個人耐力同意志既運動, 跟長跑並沒有什么抵觸。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-3-19 18:03 發表
聽日(星期五,20號), 就可以o來一齊跑啦,各位跑手,有興趣o來交流下一啦!

多謝 ginny ctse 件西餅, 祝你新婚快樂 , 百年好合 ,
今晚識左好多人呀 , 希望下星期五仲記到佢地個名
一大班人練真係幾有趣, 下次衝圈唔好俾呀 Jason 走甩先得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-3-21 12:07 發表

Ching,仲未同你相認hgjD103" />" />" />" />" />" />hj

下星期再一齊跑過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-3-21 20:40 發表

星期五得知你來年Nike 10K既目標時間
相信配合適當既interval訓練, 一定可以理想達到, 到時記得等埋我

ching, 祝你新婚愉快 , 永結同心。
如果 interval keep 到唔俾你放甩
下年 nike 10km 一定 PB 到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-3-21 22:24 發表
首先多謝咁多住祝賀!

4月係運動場再見啦!

honey moon 返黎再操過 , 不愧為鉄人本色

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-3-29 20:21 發表

鐵總係咁隱陣,無辦法

可能多 age grouper are children 有關掛 ,
都唔可以怪曬總會既, 最細 2001 年 ,
我做 + 長 , 都 0 遠 cancelled.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-4-16 10:40 發表
今個星期五又回復正常啦wor,記得唻啦

Ginny, 可惜本身無乜時間 , 有機會先可以入會同你地再操過
好高與識到你同阿 Jason.
(下次去比賽可唔可以一齊寄 存d 行李 响你會度 , 成日好鬼騖俾人偷左要着條泳褲返屋企 , )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-5-17 13:10 發表
今日又同key CHing 同louadspeaker Ching踩車, 期待下一次更多人

好開心,今次平均 11"/ 一圈, 原來有哪麼多人操車 ,不過要擦多 d 太陽油先得,
頸有 d 刺痛。
來緊 24/5 會不會再去玩多次?
要操 d 單車先得,最弱這一項 。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-7-2 21:52 發表
明天有無人出席

我會到, 到時見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2009-7-10 12:52 發表

收到..收到..如果今晚成功收到工,
我就馬上俾sms 你吖,
唔該晒師兄!!!

鐵兄,可以練下搶包山,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2009-7-10 23:12 發表

hehe....到宜家三項都冇樣玩得似D樣,
今日跟你哋練完一課,
我估明天一定攰到七彩,
致於搶包山留返俾黎根啦,
唔好攪我啦!
哈哈...!!

10  x 400m ,3 分鐘連休,如果不是做開都幾辛苦。
不過下次可以試下跑慢小小,例如跑 1'50
會舒服 d d。 Jason 他們前面跑 1'1x, 如果跟住跑,
不到 3-4 圈我都爆。
泥根想跟他學滑浪風帆多 D,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2009-8-5 21:25 發表
各位CHing
今個星期五如果又係落雨落到咁,
係咪重有得練咖??

san 兄, 今個星期星期五, 又有事, 5 可以同你練 添。

升級   0%

該用戶從未簽到

皮膚敏感還未好 ,
今晚你地 + 油 , 我响屋企同你地打氣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2009-8-22 01:48 發表
唉...宜家先準備收工, 都唔知要等到幾時先可以再join你哋練跑!!!

過頂?下次見,