香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

行山用品開倉日,Lafuma Private Clearance Sale

升級   39.47%

該用戶從未簽到

今日去左,流血不止

升級   39.47%

該用戶從未簽到

MILLET 40L 背 bag $300
內籠設計幾好,感覺上同其他品牌 45L 有得比

Lafuma 睡袋 $220
model LFC 117
數據唔多識睇
exterm -4 C
limit 9 C
comfort 13 C
weight 1.15 Kg

Oxbow T-shirt $80

朋友
Lafuma 行山背 bag(day trip 適用 個 d)$ 200
Lafuma 拖鞋 $50
Lafuma 睡袋 $220
Lafuma 快乾 T $80
冇留意咩品褲 既沙灘褲 $80

total 過 $1200 有 10% off
$700 有 5% off

同場仲有
Lafuma 行山抹汗布$40
Lafuma 行山仗 唔知 $40 定 $60 (唔 firm)
多樣T shirt,行山 shirt 衫 (不過冇我 size)
Lafuma 風褸 200 up
感覺上女裝款會多 d size 同款較夏日 feel

場地唔係好大,不過唔少野,要慢慢搵同選擇
話就收 1930,我成 2000 至走

問過開倉次數唔定,視乎當時存貨
不過見 arm 心水就買定 d arm 用既
迫自己秋天起多 d 去 camp

升級   39.47%

該用戶從未簽到

都係 arm 用/本身冇既 至買

唔少女士當行街買衫咁
買左成幢衫

事實摸上手 (男裝)
d 質地的確唔差
不過屋企 d T shirt 多到做地布 (跑步,義工,其他 function 都有衫送)
都係買左一件算

升級   39.47%

該用戶從未簽到

回復 17# 的帖子

我拎起有件 $200
帽既位置附近已經有個袋仔塞件衫入去

快乾 T 如果個款合眼緣
$80 的確好吸引