香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   0%

該用戶從未簽到

原來一早已返到來, 都沒有睇到添!!!

差點想掉西瓜落... 叫...

升級   0%

該用戶從未簽到

似乎ken兄很喜歡五一前席, 七一前席的日子!!! 唔知今次會否ctse多過ching呢

一飛衝天去,  一飛衝天去, 小小穿梭機...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-28 00:58 發表

錯過了1年前既約跑,希望"再續青公情"可以參與啦

1年前青公合照的跑友, 現在位位仍是此網的活躍份子, 真難得  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2009-3-28 13:09 發表
風兄,知道你失蹤, 我仲諗住帶"妹妹"去城門河尋下你呢~
在你"精神錯亂"的果一刻, 都仲記得我呢位街坊, 真的很感動~

送上除小鳳的歌-"每一步"給你, 適合你呢位老餅聽的~
http://www.yout ...

很正呀!!! 謝謝貓仔欣的分享

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-28 18:17 發表

屈大佬管理員自己開post咪得囉, 鐘意點改個post都得啦!
反正又係你發起約跑, 日期路線都係你意思.

x2, 用以前個post, 改09咪得. 一週年更係由同一個人出post啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-31 09:50 發表

大圍, 男人老狗, 唔好咁八卦啦!

我唔係男人老狗米可以八卦

不過, 唔駛八卦都估到貓仔欣的強項

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-31 10:04 發表

nc, 我上次就係衰八卦, 上左你FB" />" />hj" />" /> , 所以男人千其唔好八卦呀!

以後唔好咁八卦喇  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-4-22 09:29 發表
4.22 晨操
很久沒有晨操了, 今早六點半起身,天氣情涼, 海風放爽." />" />
由德信中學跑去碧濤花園, 來回全長4.2K, 用了大約半小時.感覺非常好, 有得跑, 思想也變得自由, 跑時諗咩都得.希望經常可以晨操, 夏天殺 ...

瘋兄對玻璃腳好似好番8899喎, 這幾天已復操 並且跑的速度都算正常番!!! keep住慢跑先, 不要跑得太盡, 始終對腳都係剛剛痊癒, 有排跑呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-4-22 13:34 發表

430瘋兄可以拍住小弟hae跑,以小弟龜速前進應該無事既~  

咪玩啦ram ching, 昨晚上課ching和cookie姐不知跑得幾咁快, 相信430都見唔到ching尾燈了.

我最喜歡坐艇, 今次430唔知會唔會坐巴士/小巴   自渣打後都好似冇跑過長課

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-8-5 14:46 發表
8.1 on the way to mainland
8.2 physical trainning 45Min focus on back
8.3 slow run 15 min kicking 15min , totally three set
8.4 15 min slow run + kicking 15min + 2KM @9min, 300M x 5 SET, 58" 59" 59 ...

原來瘋兄返國內特訓備戰816, 好勤力呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-8-5 15:02 發表

very bored here , running is the only fun now....

very bored here, 上長跑網 is the only fun now...