香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋瘋:Wellcome Back!

btw....你好似仍未還7草野給小弟就失誴!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

公起!公起!

看來nike 10k應跑出 sub 44'了!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-25 09:16 發表
9.25 晨跑
連續星期一至五都晨跑, 都係第一次.
烏溪沙至沙田海鮮坊來回12K, 直落時間剛好60分鐘. 包括最後兩K盡爆4'23 / 4'21. 好失望, 起碼都4'10 就似樣D.

嘻嘻!小弟呢個星期里數是

升級   0%

該用戶從未簽到

報告:你走前介紹34age女仔給小弟認識的那位已沒有聲氣!

消失得無影無中了!

謝謝您的好意!

報告鉛筆!jhk

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2010-9-10 22:45 發表

很懶惰, 很久沒更新了.
今天聽說是馬來人的節日, 所以新加坡是假日, 但唔關我事, 工照開, 老細分付落唔理有冇完成工作, 全體一律五點鐘清場, 所以唔到六點返到屋企, 急急腳落去離屋企不遠的碧山公園跑返10K, 今晚有班高僧在練跑, 佢地時快時慢, 跑在佢地左近, 搞到自己D PACING都亂左, 依家好似回到最初, 不計時間, 但求完成.
很近好頹廢,加上工作上事時刻困擾住自己,  所以只在週未跑. 體重估計已在 155回升至170磅樓上拍得住慢子......
不過自己睇到好開, 3起3落都好平常(我安 )一定再能夠重拾佳態.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2010-9-11 19:46 發表
Thanks賽王, 奧兄.
街坊見到你張頭像, 真係fit左好多. 唔怪得上次俾你拋離好遠. " />" />
講開慢子個衰仔, 相信佢永遠覺得香港天氣太熱唔適合跑步. 永遠在抖暑.hgjD115" />" />hjj

瘋瘋!夠薑就明年回來在渣打全馬煉過吧!!