香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄,
還記得最早我都經常睇你既減肥Blog,心諗呢位人兄都幾掂,跑步甘辛苦都可以堅持...
雖然同你只見過幾次面,面對面傾計次數都唔係太多,但我加入至今都十分佩服你對此網既熱誠。
老實講,昨晚睡在床上仍在想點解你要離開!!
無論如何,大家一場兄弟姊妹,番黎就好了!

升級   0%

該用戶從未簽到

沉晚見到瘋兄, 見你氣色都唔錯
可惜當時跟緊邪神集訓, 只能打招呼
如果唔係我一定幫眾兄弟....
咪等你早兩日嚇到大家心緒不靈...甘抵死

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄,似乎你既影相技巧相對之前有突破性既進步呀,又要恭喜吓你啦!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 16-6-2009 10:14 發表
唔知點解, 經過前一日游水, 個人好唔舒服, 條頸好倦. 所以是日走一晚堂, 冇去沙田報到. 返到屋企食完飯即刻訓得著至十一點幾先至醒.
沖涼前爭取時間做返3SET體能.
較剪 100 高抬100 車輪 100 拉背肌50 ,  掌上壓 2 ...

瘋兄,原來係偷懶咋!
沉晚見唔到你重以為你上次腳患未好呀∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 16-6-2009 11:03 發表
勉強返學都得既, 不過收工時又落雨, 心諗多數都係操看台(有陰影 ), 咬柴個位又未好返晒, 總之偷懶既理由一籮籮....加上仔仔打電話俾我問我幾點返呀爸爸.....

Oh~~原來 駿駿
No Wonder!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 26-10-2009 14:21 發表

millmill, 我都係慢慢跑架乍, 幾時得閒就入來跑啦!

瘋同學,你既連環長課想嚇C人咩!
有機會要跟你一齊跑下長課先,
但你可能要慢少少就下小弟呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 1-11-2009 22:52 發表
跑馬鞍山至西貢幾好玩架,  搵次你地個邊搵人出車, 一齊八點入到來整返個30k+, 半個幾鐘車程經東隧過馬鞍都幾快既.

考慮咗好耐,但未有付諸實行!

升級   0%

該用戶從未簽到

Fung Fung, can I also join the Singapore Marathon in Dec 2010?
Will you entertain all of us?

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋瘋同學,
你要保重身體呀!
工作 + 運動 ... 無足夠體力點樣捱落去!
食番多D野啦!