香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統,請標明是否吃晚餐):
報名人仕
1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
4. 白頭佬 又跑又食又對酒
5. superimac 跑+食
6. kenleung 跑+食
7. 細明哥 跑 (多數唔食)
8. anson ( 跑 + 食)
9. 七嫂(跑 + 食)
10.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
11.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
12.Patrick 跑+多數唔食
13. 蘭茜•韋 (跑 +食)
14. Joe   (跑 +食)
15. laputa99  (跑 +食)
16. 花子阿DEE (跑 +食)

大西北既街坊繼續支持!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-4-16 22:55 發表
謝謝各位ching & ctse關心
之前拉親大腿後肌,其實無咩事,
但上星期跑梅子林,發力時好似有D拉住,跑得就住就住,所以想真正停一停長課
不過我去會慢jog下,等隻腳鬆D!

保重呀蘭苗師姐,唔好一傷再傷呀,長跑長有~~

下個月10號搞行山呀,聽日出post,希望妳黎到啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-17 00:52 發表

Dee兄幫蘭茜改左個新名叫蘭苗,又幾好聽喎..

5.10行山初哥岩唔岩玩?

O...唔小心打左我初戀情人既名tim...sorry...

o岩架,適合呢度所有跑友,聽日會出post,請踴躍參加~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-17 08:31 發表

5.10 母親節喎, 你走得甩咩, 唔使伴住花囡倍花嫂hgjD088" />" />hj

唔駛,同情人節一樣,係好既天天都母親節,講真不嬲都覺得呢D 節無咩意思,佢係好媽媽,所以日日都係母親節~~

不過又真係好多人未必得架喎,要再諗諗~~

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟都帶輕便相機幫大家影下相,大家記住執下d 眼耳口鼻~~

升級   0%

該用戶從未簽到

一個字,爽!!!

多謝Ram 兄搞個咁正既活動,多謝Vita 兄沿途照顧晒所有跑友,得小弟可以無牽無掛跑個痛快,多謝雨雲姐姐一路幫小弟洗白白,多謝其他所有ching ctse 陪小弟過左快樂既半天~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-4-18 23:46 發表
引用:
都o吾奇" />" /> ......真係不得不信....
今次跑到上去越落越大雨,去年跑到上去就細雨左
e一次暴雨衝城真係全程好密雨...好希望眼鏡有個水潑就好了
不過跑起來好舒服,在雨中跑步感覺好正hgonion_icon_106 ...

壞人師兄今日玩成點~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-19 07:30 發表

七嫂真係跑得快同長0左好多呀~
遲 d 比賽 anson 唔可以拎第七要拎第八了~
因為佢前便多0左個人快過佢了~

7嫂同Anson 同組~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-20 15:24 發表

係呀係呀~ 其實我最主要係呢個意思咋~

我後面0個兩句講0下笑0者~ 一時得意忘形講大0左0忝~

Bfing 哥又唔駛咁緊張既,得罪7兄無咩既,最多衝圈時俾D 蕉皮你踩o者~~