香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑

關閉 [複製鏈接]

升級   54.9%

該用戶從未簽到

約跑日期:2009年4月18日(星期六)
集合時間: 下午4點30分, 集合及熱身
集合地點︰葵涌和宜合道運動場
約跑路線:葵涌和宜合道運動場 至 城門水塘(環塘跑) 再返回集合地點 (全程約10公里)
行李安排 : 可存放於葵涌和宜合道運動場儲物櫃 (請自備鎖頭)
是日晚餐 : 梨木樹例牌茶餐廳
人數:最多49人 (基於法例所限,額滿即止)
時間: 預算1小時半內完成, 盡量黃昏6:30前返到葵涌和宜合道運動場
請在此時間回覆 : 2009年4月17日 17:00或以前, 如有興趣參加,請留言報名。

注意事項:
1. 此路線有大量上落斜路,參加者需量力而為
2. 此路線會遇到野生猴子,請切勿手持膠袋,餵飼,逗玩或挑釁,避免意外發生

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

+1 0
上一篇︰各位iphone fans你好嗎齊來Say Hi下一篇︰歡迎睇波朋友入o黎揮揮手

升級   54.9%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統,請標明是否吃晚餐):
報名人仕

1. ram 跑+食
2. 亞平 跑+食
3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
4. 白頭佬 又跑又食又對酒
5. superimac 跑+食
6. kenleung 跑+食
7. 細明哥 跑 (多數唔食)
8. anson ( 跑 + 食)
9. 七嫂(跑 + 食)
10.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
11.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
12.Patrick 跑+多數唔食
13. laputa99  (跑 +食)
14. 花子阿DEE (跑 +食)
15. vita375
16. nc (跑+食)
17. 鬼影 (跑+多數唔食)
18. cfchan(跑+食)

升級   0%

該用戶從未簽到

網友約跑召集區已加入上述約跑資料,特此通知!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

阿Ram一出手, 一星期連攪三次約跑posts, 開始發威囉!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

有勞平兄!

叮叮噹ctse:過黎支持下吧!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

該用戶從未簽到

點解又係星期六上午嫁 !咁啱長週要返工,唯有等你下個月再攪啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-4 00:11 發表
    點解又係星期六上午嫁 !咁啱長週要返工,唯有等你下個月再攪啦!

Kanid上次又係搞上午,ram兄今次又係,雙重刺激,就來受唔住啦~~
    又要講多次,苦命呀!週六要返工的人!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

回威威兄,平兄,叮叮噹ctse,為了方便多d朋友參與,已經改為黃昏跑和食晚飯,快點報名吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

好想黎捧場,可惜4月19日早上有波踢...

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-4 13:01 發表
    好想黎捧場,可惜4月19日早上有波踢..." />" />

馬王兄:而家改左做黃昏跑,上午踢完波,黃昏過黎跑埋,perfect 的一天~

升級   0%

該用戶從未簽到

報名人仕
    1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食

ram兄特登改時間相就,點都要支持.食飯可能要遲少少復實

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

報名人仕
    1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-4-4 13:15 發表

馬王兄:而家改左做黃昏跑,上午踢完波,黃昏過黎跑埋,perfect 的一天~  

ram兄:
    馬王係話19/4星期日踢波呀,踢玩仲要去衝圈,之前17/4又有邪神分享會,雖然我都真係好想跑城門水塘,不過真係要留返日休息下,我都join唔到啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

等小弟call吓班屯門友過來支持吓先...

升級   82%

該用戶從未簽到

報名人仕
    1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    4. 白頭佬 又跑又食又對酒

升級   82%

該用戶從未簽到

ram:請問環塘係環馬路塘?定是環泥路塘?
    白頭佬

升級   0%

該用戶從未簽到

其實好想來,不過19/4早上要玩競步比賽,好驚跑完協調唔到,唔好意思!來唔到喇
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-4-4 19:18 發表

神童競步,都係玩1k啫,,唔會出事嘅!!!!!!!!!!

競步1k緊係唔會出事啦!但跑完10k我驚出事呢