香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram

網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

返到屋企啦...勁痛快...尤其是全程在雨中奔跑既感覺真係爽快,本來股肌仲係好痛,以為跑唔到,點知跑完條大斜路之後,竟然越跑越順,越跑越快.真係要多謝ram兄改時間相就.以至小弟有機會享受今次旅程.同時亦要感謝白兄,本來佢帶緊頭,和我及dee兄吹住水跑.為左接應後面跑友而中途停下,另要感謝一位新認識負責帶路既vita375師兄為今次約跑出了不少力.

升級   74.8%

該用戶從未簽到

今日好開心係大雨加大霧中完成, 真多謝RAM 兄白師兄同Vita兄, 來回照顧, 仲有B兄同cf兄一路吹水倍跑,Patrick兄就越跑越快, 大雨中跑原來噤正...
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

終於有報告喇, 可以響雨中狂奔真係痛快,
    可惜小弟未能參與, 真係失敗
    btw, 仇家, 要ram兄相就你????  你都真係夠哂面喎, 話時話, 原本係幾點出發嫁
    711MF 該用戶已被刪除

升級   74.8%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-4-18 22:16 發表

唔怪之得d雨唔停啦,原來你地係到加水.......吹....

有B兄, 無悶場

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 superimac 於 2009-4-18 21:55 發表
    對不起各位,小弟今日無出席,萬分抱歉。。。

superimac兄:以後有好多機會跑,不過下次都係要pm聯絡號碼以方便互相聯絡
    記得下次再支持呀!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-18 22:14 發表
    終於有報告, 可以響雨中狂奔真係痛快,
    btw, 仇家, 要ram兄相就你????  你都真係夠o西面喎, 話時話, 原本係幾點出發嫁

sue兄:其實小弟都係希望可以多d跑友參與,加上平兄吹雞屯門友一呼百應
    小弟真係要多謝平兄先得!下次sue有時間都一齊跑下!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-4-18 22:04 發表
    我翻黎喇翻黎喇~
    今日雖然落大雨都跑得好開心呀~
    特別要 thanks 白師兄同 vita 師兄瞻前顧後咁睇住大家呀~

不過濕住身真係少少麻煩~ 我已家有作病 feel 了~
    唔講咁多, 我今日早 d 休息~ 早抖大家~

b兄,我剛好相反,跑完之後,我的感冒反而清晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-18 22:14 發表
    終於有報告喇, 可以響雨中狂奔真係痛快,
    btw, 仇家, 要ram兄相就你????  你都真係夠哂面喎, 話時話, 原本係幾點出發嫁

原來係上午...後改下午.
    所以小弟至去得成...梗要call晒新界西既跑友過去支持報答RAM兄啦

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4534&page=1#pid158320

升級   100%

奮鬥

原帖由 ram 於 2009-4-18 22:23 發表

sue兄:其實小弟都係希望可以多d跑友參與,加上平兄吹雞屯門友一呼百應
    小弟真係要多謝平兄先得!下次sue有時間都一齊跑下!" />" />  

ram兄, 唔好意思, 我習慣係唔係都窒下平兄, 如果唔係, 點算係仇家呀
    仲有大把約跑, 一定有機會既, 哈哈

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-4-18 22:40 發表

原來係上午...後改下午.
    所以小弟至去得成...梗要call晒新界西既跑友過去支持報答RAM兄啦

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4534&page=1#pid158320

鬼叫我唔係新西友咩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-18 22:42 發表

ram兄, 唔好意思, 我習慣係唔係都窒下平兄, 如果唔係, 點算係仇家呀
    仲有大把約跑, 一定有機會既, 哈哈

我都慣既啦....不過今日真係勁爽...跑到運動場都覺得唔夠喉,下次叫ram兄加長少少...

升級   54.9%

該用戶從未簽到

回復 151# 的帖子

sue兄:hahaha,理解理解~

升級   0%

該用戶從未簽到

一個字,爽!!!

多謝Ram 兄搞個咁正既活動,多謝Vita 兄沿途照顧晒所有跑友,得小弟可以無牽無掛跑個痛快,多謝雨雲姐姐一路幫小弟洗白白,多謝其他所有ching ctse 陪小弟過左快樂既半天~~

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟唔知原來各位ching/ctse 咁顛,會大雨中跑步,到荃灣嗰時見到雨勢不弱,諗住集合時會唔會得我一個 (真係驚咗好耐),點知去到居然咁多顛佬
    今日跑嗰時好爽,跑完沖熱水涼時真係沖到唔想停
    多謝ram 兄搞呢個約跑、平兄call 馬、仲有vita兄 同白兄帶路

升級   54.9%

該用戶從未簽到

回復 156# 的帖子

kenleung兄:講得無錯,小弟原本都係正常既,點知去到見到幾位已經換好衫熱身,不其然都要癲埋一份,不過又癲得好開心wow!

升級   82%

該用戶從未簽到

多謝ram兄發起今次城門水塘環塘跑,一行十多人在雨中漫步,寫意非常。這次環塘令我回憶起廿多年前,與阿倫由深水埔跑上馬騮山過城門水塘的練跑日子,時光飛逝,此情不再。
    白頭佬

升級   100%

該用戶從未簽到

引用:
    都o吾奇 ......真係不得不信....
    今次跑到上去越落越大雨,去年跑到上去就細雨左

e一次暴雨衝城真係全程好密雨...好希望眼鏡有個水潑就好了
    不過跑起來好舒服,在雨中跑步感覺好正

原來係RAM兄貴人招風雨:
    我就一條友由城門捱到大埔, 又落大雨, 又涷, 又累, 又餓;

登錄/註冊後可看大圖
    到大埔第一時間補碗腩河
    .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-4-18 23:46 發表
    引用:
    都o吾奇" />" /> ......真係不得不信....
    今次跑到上去越落越大雨,去年跑到上去就細雨左
    e一次暴雨衝城真係全程好密雨...好希望眼鏡有個水潑就好了
    不過跑起來好舒服,在雨中跑步感覺好正hgonion_icon_106 ...

壞人師兄今日玩成點~~