香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram

網友約跑 - 4月18日 (六) 城門環塘黃昏跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2009-4-17 23:47 發表
    唔係傷!可能係梅子林跑上山,股肌有d痛,星期四沖圈前都痛,沖沖下又冇乜事,今日又痛痛地..聽日做多d熱身後應該冇問題..
    叮叮噹明天見!

衝衝吓當然唔痛, 跑步時身體釋放安多氛, 個人情緒highhigh地, 又有止痛作用.
    自己就住跑啦, 明天見!

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟都帶輕便相機幫大家影下相,大家記住執下d 眼耳口鼻~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-18 00:33 發表

Dee兄,咁夜小弟搵唔到整容師喎~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-18 00:33 發表

聽日帶嘢俾你, 唔該影靚啲小妹.

升級   41.95%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統,請標明是否吃晚餐):
    報名人仕

1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
    4. 白頭佬 又跑又食又對酒
    5. superimac 跑+食
    6. kenleung 跑+食
    7. 細明哥 跑 (多數唔食)
    8. anson ( 跑 + 食)
    9. 七嫂(跑 + 食)
    10.亞徐 (跑+食+飲酒,鄧記跑友)
    11.叮叮噹 跑+多數唔食, 要減磅啊!
    12.Patrick 跑+多數唔食
    13. Joe   (跑 +食)
    14. laputa99  (跑 +食)
    15. 花子阿DEE (跑 +食)
    16. 鬼影 (跑+多數唔食)
    17. cfchan(跑+食)

唔好意思,過左deadline至報名 請問受唔受玩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-18 00:38 發表

Dee兄,咁夜小弟搵唔到整容師喎~~

有樣嘢叫photoshop 架麻。
    邊個可以用photoshop 同我執個雙眼皮?

升級   5.79%

該用戶從未簽到

不好意思
    明天有事不能到
    下次再一起跑吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日天氣應該不錯,祝大家跑得開心d,食飽d同飲醉d喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-4-18 00:58 發表
    名單 (人工智能自助系統,請標明是否吃晚餐):
    報名人仕

1. ram 跑+食
    2. 亞平 跑+食
    3. 洛虎添 跑+食...(專業級跑手( 7段 )登場!!!)
    4. 白頭佬 又跑又食又對酒
    5. superimac 跑+食
    6. kenleung 跑+食
    7. 細 ...

CF兄,來跑定係踩單車?
    一陣見!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-18 10:29 發表
    CF兄,來跑定係踩單車?
    一陣見!

o吾通cf兄又黎踩車做攝記?hehehe....
    現在葵涌天陰,各位一陣見!

升級   0%

該用戶從未簽到

出發~~

升級   54.9%

該用戶從未簽到

現在葵涌有點雨,但比起去年的暴雨衝城真係小巫見大巫
    準備出發!

升級   0%

該用戶從未簽到

而家屯門都幾大雨, 大家去跑要小心d呀

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

我放棄
    對不起各位ching, ctse

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-4-18 16:04 發表
    我放棄" />" />hj" />" />
    對不起各位ching, ctse

我都係啞去到球場好大雨,跟 幾個 ching ctze 吹咗幾水,決定
    但係開跑後停咗雨,真係吹脹

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-4-18 18:21 發表

我都係啞hgjD115" />" />hj去到球場好大雨,跟 幾個 ching ctze 吹咗幾水,決定hgjD103" />" />hj。
    但係開跑後停咗雨,真係吹脹

仲好似係有種茶座feel 吹水添.

他們起跑時停了雨, 無錯真係吹脹, 但隔了一排又下起雨來, 並且又越下越大.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-4-18 15:31 發表
    現在葵涌有點雨,但比起去年的暴雨衝城真係小巫見大巫
    準備出發!" />" />  

ram兄, 會否就是閣下這一句弄致起跑前半小時落9屎???

是你...
    相信你們跑跑下也不見得好過去年了...

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-4-18 19:18 發表
    ram兄, 會否就是閣下這一句弄致起跑前半小時落9屎???
    是你...
    相信你們跑跑下也不見得好過去年了...

都o吾奇 ......真係不得不信....
    今次跑到上去越落越大雨,去年跑到上去就細雨左
    e一次暴雨衝城真係全程好密雨...好希望眼鏡有個水潑就好了
    不過跑起來好舒服,在雨中跑步感覺好正
    全程多得各位互相照應,尤其是白c兄和vita375c兄,真係十分感謝全程瞻前顧後
    令是次第二回暴雨衝城順利完成!多謝各位頂力支持,下次真係要試下係秋天再衝城
    如果到時又係落雨的話 .........小弟真係.....無話可說了...
    同埋今次晚餐不錯又好抵食 ,餐廳重有專業攝影服務tim!

升級   29.67%

該用戶從未簽到

對不起各位,小弟今日無出席,萬分抱歉。。。
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

我翻黎喇翻黎喇~
    今日雖然落大雨都跑得好開心呀~
    特別要 thanks 白師兄同 vita 師兄瞻前顧後咁睇住大家呀~

不過濕住身真係少少麻煩~ 我已家有作病 feel 了~
    唔講咁多, 我今日早 d 休息~ 早抖大家~