香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009元朗長跑賽-by 亞平)

升級   0%

該用戶從未簽到

各位,小弟拙作, 如需原相 , 請pm小弟留e-MAIL 及 相片編號.
http://picasaweb.google.com/AhPing99/0945?feat=directlink
+1 0
上一篇︰2009元朗長跑賽 - 有鬼影相下一篇︰元朗新人報到

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

梁兄,其實你係唔係攞獎攡到麻木晒,冇晒感覺啦...
Billy兄,唔駛客氣喎~~
雪花組,客氣啦!
Sue兄,怪怪地,邊有仇家多謝仇家架..點多好,恭喜你,好番重出又攞獎.
Alfred兄,今次攞獎人數仲多過上次屯門賽.
B哥哥,次次都問我攞原相,幾時請我食番餐先.
Anthony,幫我恭喜anthony嫂獲獎.
Ken兄,有第一次就有第二次...閣下今日都算雙喜臨門,又上台,又食曲奇餅當早餐.
Schnix姐,攞獎係唔係好過BBQ?
Cookie姐,雖然今日我地睇唔到曲奇怒界堅尼夫,但睇你上台攞獎都值回票價.
Kenny蔡兄,唔係二窩頭呀,係矛台酒呀,恭喜晒蔡兄攞獎!
Anson,似乎攞獎攞出癮了,唔好停,繼續攞..
龜兄,小弟只識用傻瓜機,同你地d大炮比,差好遠啦..
威兄,唔辛苦,可以幫你影攞獎相,好開心架!