香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

2009.11.20~22 樂施毅行者

關閉 [複製鏈接]

升級   77.6%

該用戶從未簽到

我去年都有行, 若果真係隊長可以換, 咁就可以入超過四張 Form, 不過每張報名費一舊水.

http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/tc/join/Application_information/To_Enter_the_selection_Lottery.html

升級   77.6%

該用戶從未簽到

回歸前, 我第二日去吳松街報名都無問題, 而家就真係難好多. 上年我都係靠 Reserve 隊才玩到.

升級   77.6%

該用戶從未簽到

我剛剛入左兩支籤, 另外託人問緊一隊 reserve 隊.

今日下午 6 點 deadline la, 要報就快 D.....

升級   77.6%

該用戶從未簽到

大家咁話.

我試過有一年, 比賽前一日晚五點幾先收到有一隊 reserve 隊. 結果我班老友好機動, 不足 12 個小時搞掂出發參加者, support team, 借車等等, 最後仲 Full Team 三十幾個鐘行得晒.

毅行者真係好好玩, 一生人至先都至玩到一次.

升級   77.6%

該用戶從未簽到

一共有 2065 隊報名, 抽 480 隊, 中籤率約 23%

升級   77.6%

該用戶從未簽到

今晚抽籤啦, 好緊張, 好緊張.....

升級   77.6%

該用戶從未簽到

希望大家中籤啦...

仲有, 今年個終點改在係大棠度假村, 最後一段改左好多...

http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/tc/news/detail.html?id=392

升級   77.6%

該用戶從未簽到

舊路係悶 D, 不過差唔多全平路, 今年就要上上落落, 應該要辛苦 D 啦.

記得有一年, 單拖應承人去陪行最後一段, 事關佢每次行, 我都會陪佢走. 去到大帽山遊客中心已經入黑, 老友亦已走左. 欲追之際, 發現頭燈當掉. 結果硬著頭皮去追, 第九段大路還可, 到最後一段入山路就睇唔到野. 結果人急智生, 取出 Nokia 電話一部 (好似係 8210), 就用微弱燈光在小路中奔馳, 途中參加見到, 都問 :" 老友, 你唔係嘛!". 就係咁, 我跑出左山路, 上引水道, 好似做戲咁, 係入軍營一段追到我老友, 同佢跑完終點.

毅行者應該一生人至少要參加一次, 所留下的故事實在太多, 有排都講唔晒...

升級   77.6%

該用戶從未簽到

唔駛辛苦, 我兩支都 Fail 左
唯有等有無 reserve 隊啦....