香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   47.89%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統)
名譽團長:
1.        sleung2002hk
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
5.  cookie
6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
7.  boloup
8.  runrun
9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
11.前進
12.小平

升級   47.89%

該用戶從未簽到

升級   47.89%

該用戶從未簽到

我係d超級新手大家要多多指教

升級   47.89%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統)
名譽團長:
1.        sleung2002hk
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(TBC 霸左個位先, 跟手同大人申請批文)
5.  cookie
6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
7.  boloup
8.  runrun
9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
11. 前進 (TBC)
12. 小平
13.小平老豆 (比新手更加新手)
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

--------------
老豆都想去行,
佢準備緊進入退休既健康活動.
大家幫手毒佢玩長跑

升級   47.89%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-19 00:24 發表
小平師兄係新人啊,歡迎加入我地大家庭~~

小弟唔認識小平師兄啊,呢次行山既路程雖然唔算太崎嶇,但有部份路段都有d 難度,小弟唔清楚師兄同世伯既能力,為左確保大家既安全,可唔可以先同大家分享下師兄 ...

你好, 我係新黎架,
其實我都有考慮下佢既情況, 不過老豆工作本來都會唔少既體力勞動.

佢係幾年前一次受傷之後就少左好多運動, 以前就成日SWIM, 呢家只係間中.
行動上基本係無問題, 我只係擔心佢夠唔夠耐力.

升級   47.89%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-19 00:48 發表

唔好意思呀小平師兄,如果世伯近期咁少運動,小弟唔建議去呢次活動啦,對一般無行山,無跑步既人黎講,呢段路絕對唔適合,黎到會好辛苦架,行山為開心,因為咁有咩事就唔好~~

咁小平兄呢? 平日跑步大約咩水平?其他師兄 ...
咁我佢傾傾啦
或者再安非佢去再易d 既路線

我平時跑開 ~8km
10km都無問題, 時間 ~60min

升級   47.89%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-19 01:02 發表

小平師兄都達到行呢段路既最低要求既,但我估都會幾吃力,因為有段兩K 幾要上六百幾,總之量力而為啦,小弟幫世伯除名先,至於小平兄就自己衡量下應唔應付到啦~~
睇黎呢段路真係會幾吃力
多謝ching提醒, 安全緊要.

至於我... 辛苦少少練下野, 應該都無問題.
特別係呢期fit左

升級   47.89%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-19 22:25 發表

星期日會比較好,少D 人唔得,之前諗字10號,但果日係偉大既母親節,我都想多D 老友黎呀,如果3號咁多人唔得,改24號好無呢? 已經報左3號既團友有無意見呢?? 我只係驚報左3號OK 但24號唔OK 既朋友好似唔係好好意思...h ...

24號考試
你地enjoy.

升級   47.89%

該用戶從未簽到

睇情況都係24號出發架啦