香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名單 (人工智能自助系統)
名譽總團長:
1.        sleung2002hk

見習初級副團長助理
2.        花子阿DEE
團員:
3.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
4.  cookie
5.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
6.  boloup
7.  runrun
8.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
9.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
10. 前進 (TBC)
11. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
12. 零下十度
13. 小華
14. slack (TBC)
15. 上水馬王
16. schnix
17. 鄭國柱
18. stanwong
19. BeeFing
20. Kennychoi
21. 蘭茜
22. CC(TBC)
23. 大圍新跑手
24. peteruno (TBC)
25. 慢子 (TBC)
---------------------------------------
後備
1. kopo1128
2.
3.
4.
5.

升級   0%

該用戶從未簽到

原來亮哥之前一早講左24唔晌HK,唉!而家已經定左,真係非常非常非常唔好意思,SORRY 亮哥...

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名譽總團長:
1.        sleung2002hk

見習初級副團長
2.        花子阿DEE
團員:
3.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
4.  cookie
5.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下)
6.  boloup
7.  runrun
8.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持)
9.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持)
10. 前進
11. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
12. 零下十度
13. 小華
14. slack (TBC)
15. 上水馬王
16. schnix
17. 鄭國柱
18. stanwong
19. BeeFing
20. Kennychoi
21. 蘭茜
22. CC(TBC)
23. 大圍新跑手
24. peteruno (TBC)
25. 慢子 (TBC)
---------------------------------------
後備
1. kopo1128
2.
3.
4.
5.

升級   0%

該用戶從未簽到

前進師兄Mill 師姐,已改~~

其他TBC 既ching ctse confirm 左請通知~~

升級   0%

該用戶從未簽到

之前改24號有少少係就原本3號有波踢,小弟又唔記得左亮哥24號唔得,至改到亮哥黎唔到,我已經好唔好意思...

日期再改就好亂,而家鐵定24啦,大家自己選擇啦,黎唔到就下次~~

升級   0%

該用戶從未簽到

叮噹&NC 兩位ctse,行山好呀,搞多d 搞多d,總有機會一齊玩~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-4-26 00:10 發表

dee ching, 我和叮叮噹星期日都不可以參加你們的行山 " />" />hjgh , 下次如果在星期六或星期一我或訐可以的 " />" /> 下次吧!!!

如果我同梁兄亮哥搞我諗多數搞星期日,多d 人去易搞d 馬,不如掉番轉,妳地搞閒日預埋我~~

升級   0%

該用戶從未簽到

有d 路段比較費力,建議較少行山既人士最好至少帶一支,上山非常有用,仲有時間,鴨寮街排檔約$30/支既一般行山應該無問題,用得過~~
如果多數人贊成野餐,小弟建議晌鶴藪水塘郊遊處黎一個大休同野餐,小弟會儘量孭起食物,如果有ching ctse 有體力既可以幫手,儘量集中幾個人去孭,希望大部份人可以輕裝上路~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Stan兄,Bfing 哥 : 係呀,鴨記幾條野既行山杖都用得過下架,早期見過朋友好多都又平又正,但可以近期出濫左,有部份將貨就價,素質參差,建議睇多幾間,篤下試下,睇下d 料令唔令,之前睇有避震既會比較好用~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-5-4 14:49 發表

昨日波羅山上,饒了你小命一條,沒有在斷橋處了結了你,今日你竟然恩將仇報...唉

放虎歸山,幫係唔到~~
平兄不如同妳仇家設計一下菜單~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-5-4 16:37 發表

再講落去,阿dee兄就來跳出來炳我地啦....都係閃啦

咳咳...

24號留兩位晌山慢慢吹~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-5-4 16:46 發表

想問下o個日駛唔駛要walkie?

其實都好,我有一個最多人用果隻,仲有無人有??

升級   0%

該用戶從未簽到

兩位師兄,如果唔怕重既帶定都唔驅,如果大家都係"無得撈拿"應該o岩channel,人多有walkie 好照應d~~

小弟呢幾日未係好得閒,大家有其他意見請熱烈發表~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-5-6 00:36 發表

主持人是梁兄同花兄,嘻嘻!我只是團友,仲可能是要大家關照的團友!

我知道Runrun 師姐係老手~~

話時話,之前Sue 兄都提過,有邊位ching ctse 識路架呢? 當日人多,希望可以有幾位熟路師兄師姐可以幫幫手帶下團友路~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-5-6 21:07 發表

花兄如要幫手, 可預小弟一份.

好呀,預Patrick 師兄幫手做風紀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-5-7 01:04 發表

嘻!我白撞架咋!

Alfred 兄,有興趣預埋你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-5-7 10:18 發表
DEE兄,多謝邀請先,因之前一晚返下晝,11點先放工,唔知夠唔夠精神,所以睇見post都唔敢報名住,殊不知咁快爆!所以我只可以白撞!

Alfred 兄如果有興趣就通知小弟~~

升級   0%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發~~

名譽總團長+咕喱
1. sleung2002hk (贊成合資野餐)

見習初級副團長+咕喱
2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

茶水部
3. running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
4. 亞平 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)

風紀
5. Patrick

團員:
6.  billy_yau (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
7.  cookie (行山杖1支 + 上山吸收靈氣)
8.  boloup (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
9.  runrun (計劃去買行山杖2支 (需用2支)+ 贊成合資野餐)
10.法蘭 (贊成合資野餐)
11. 前進 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
12. mill (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
13. 零下十度(行山杖1支.可借出+贊成合資野餐)
14. 小華  (不需行山杖 + 贊成合資野餐 )
15. slack Q_Q ( 有walkie , 食跟大隊 )
16. 上水馬王 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
17. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
18. 鄭國柱
19. stanwong (冇行山杖 + 贊成合資野餐)
20. BeeFing (贊成合資野餐)
21. Kennychoi (不需行山杖 + 贊成合資野餐)
22. 蘭茜•韋 (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
23. CC
24. 大圍新跑手 (冇行山杖 + 合資野餐冇所謂,不過覺得自己帶野食會方便d,鐘意可以帶多d分比其他人)
25. peteruno (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
26. kopo1128
27. -R-
------------已截止---------------

升級   0%

該用戶從未簽到

------------------------請各團友注意--------------------------

誠徵風紀數名,男女不拘,體健,五官端正,克苦耐勞,有責任心,熟悉當日路線,有意者請留言~~

行山團示

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2009-5-10 23:18 發表
人多洗唔洗分兩組呀?

前進師兄會睇情況,同大家開下會先~~