香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

5.24 初夏•八仙野餐吟詩撲蝶清談團

關閉 [複製鏈接]

升級   53.45%

該用戶從未簽到

dee 兄, 哩段我係咪行過架啦?
如果24號我都有機會去倒, 但3號一定唔得, 隻腳哩排越來越差, 可能需要攪下佢

升級   53.45%

該用戶從未簽到

名單 (人工智能自助系統)
名譽團長:
1.        sleung2002hk
總團長:
2.        allanccl
見習初級副團長助理
3.        花子阿DEE
團員:
4.  billy_yau(3 號批文已出, 我諗改 24 都ok既)
5.  cookie (3號 / 24號都ok)
6.  亞平 (TBC DEE兄揹野,點都要過來支持下) (3號 / 24號都ok)
7.  boloup
8.  runrun  (3號 / 24號都ok)
9.  running-sue (TBC DEE兄拉馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
10.法蘭 (TBC DEE兄晒馬, 要支持要支持) (3號 / 24號都ok)
11. 前進 (TBC)
12. 小平
13. mill (我都未行過lee度, 我又離呀!)
14. 零下十度
15. Qoo
16. 小華 (24號ok)
17. slack (TBC)
18. 上水馬王 (24號)
19. schnix (24號)

升級   53.45%

該用戶從未簽到

我最怕沙石路落斜, 我會半坐住咁落因為好易跣腳

升級   53.45%

該用戶從未簽到

鐵定5月24日出發,紅字及TBC ching ctse 請儘早confirm~~

名單 (人工智能自助系統)
名譽總團長:
1. sleung2002hk

見習初級副團長
2. 花子阿DEE (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
團員:
3.  billy_yau
4.  cookie
5.  亞平
6.  boloup
7.  runrun
8.  running-sue (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
9.法蘭(贊成合資野餐)
10. 前進
11. mill
12. 零下十度
13. 小華
14. slack (TBC)
15. 上水馬王
16. schnix (行山杖1支 + 贊成合資野餐)
17. 鄭國柱
18. stanwong
19. BeeFing
20. Kennychoi
21. 蘭茜
22. CC(TBC)
23. 大圍新跑手
24. peteruno (TBC)
25. 慢子 (TBC)
---------------------------------------
後備
1. kopo1128
2. -R-
3.
4.
5.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

不好意思....
今日物理治療師叫我唔好行山, 怕隻腳仲難好番, 所以唔黎啦
大家玩得開心d 啦, 影多d 相番黎呀