香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

5月5日 (星期二) 平日行山快活消遙享受遊 :P

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

好唔好請返日假來行山呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

nc姐: 我都想呀,睇下妳決定左路線先報名。

升級   0%

該用戶從未簽到

叮叮噹/nc 兩位 ctse:
sorry呀...我諗諗下果日都係來唔到行山,因為星期二晚要落灣仔操呀。
妳地plan果條路線,可能放假搵日去行下,睇到妳地話12K要行成7,8個鐘,想請教下條路線係咪好難行架? 等我有個心理準備。

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 nc 於 2009-4-28 12:12 發表

是, 元朗西總站 - 64k
http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route_stops.php&route_no=64K&bound=2&select_from=&select_to=

暫時charson, 叮叮噹及13兄都應該係元朗出發, 不如你們約埋一起乘車 ...
大圍兄, 我們行完後俾d靚相你看吧 /[quote]
nc ctse:
咁我等住睇妳地d靚相,希望果日好天大家玩得開心d呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-5-5 21:25 發表

系就系熱左DD..不過大家都OK嘛~~~hgj091" />" />hj
有相睇未呢~~~

x2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-5-6 16:23 發表

由於是次活動重點是吃喝玩樂攝影享受hea, 今次行程作了少許變動, 沒有上草山針山, 直接由鉛礦坳出城門水塘, 由大約早上10點起步到5點完滿結束. 最後還拉大隊去了中x出血 (有人)

梧桐寨-鉛礦坳- ...

d相影得好靚呀,現場睇應該更加靚好多。