香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

5月5日 (星期二) 平日行山快活消遙享受遊 :P

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-6 15:35 發表

x2   

由於是次活動重點是吃喝玩樂攝影享受hea, 今次行程作了少許變動, 沒有上草山針山, 直接由鉛礦坳出城門水塘, 由大約早上10點起步到5點完滿結束. 最後還拉大隊去了中x出血 (有人)

梧桐寨-鉛礦坳-城門水塘 http://picasaweb.google.com/longrun.hk3/_050509#

最後鳴謝澗皇cfchan ching, 原來有13兄在, 係唔駛帶地圖!!! 謝謝各位的參與, 及細心的食物安排, 分享. 下次再玩過.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-5-6 16:26 發表

X4 我也極度期待下次一齊行山樂...
今次第一次行山雖然好累,行得好論盡,但睇到咁靚風景,天氣又好,非常愉快,好有成功感...
謝謝大家合力的照顧同埋美味的食物...還有全靠車亞文的行山杖,我先無穿無爛...但係你又無得用... 下次要買番支先...
叮叮噹: 我都覺得張張相影得都好靚,大合照就好有意思,有勞各位了...我唔介意用嚟做相頭架,仲好開心添...不過我想入落我的facebook,唔知各位介唔介意呢

阿Qoo ctse的第一次行山原來獻咗比我地, 我地真幸運了 第一次行得很好呀, 妳見到瀑布唔理三七廿一, 開心到衝埋去, 周邊的人也有點...    ctse無穿無爛回到家, 今天上到班嗎?? 有沒有腳仔痛??

見係妳, 我更係唔介意, 求之不得   (我都想問大家介唔介意我把團體照放在小妹的facebook 及 blog上???)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2009-5-6 17:28 發表

哈哈...又係第一次親眼見到真正的瀑布,真係好吸引ar... 臨瞓前還回味一番才瞓...
返到屋企,好聽話有拉根,只係腳關節有少少痛,揸左野...今早還可以玩一陳健身,慢慢跑半小時才返工

我亦都唔介意比d靚相你朋友睇不過唔知車亞文今日考試,會唔會累到,腳仔軟呢???

qoo ctse真係很堅, 第一次行山後, 第二天一早還可以做gym+跑半小時, 真係很強. 下次會再好些的, 香港郊區很多地方也很靚架!!!

昨天行完之後我真係很攰, 相信是最後的遊水塘   , 10點已

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-5-6 17:57 發表
nc豬!琴日個熱頭咁猛,唔知你地有無變咗做生晒人肉乾呢!
真係"鄧"你地辛苦呀!

會長, 一啲都唔辛苦, 有清風送上, 難得又很清晰, 真係正到

你不來係一大損失

升級   0%

該用戶從未簽到

引用:
原帖由 nc 於 2009-5-6 21:43 發表

會長, 一路都好辛苦, 雖然有d風吹下, 但係個太陽又猛又大, 真係熱到

你不來都唔會有損失

咁nc豬我真係好彩la!可以逃過一劫添!

大膽, 會長

我以為我老眼昏花, 寫錯了最後一句. 再看原來成段野都比人改晒

會長原來喜歡改文, 改頭換面, 改邪歸正...改...

升級   0%

該用戶從未簽到

同一個太陽, 有些人享受陽光, 有些人怕曬, 怕曬者會張開雨傘, 或長衫長褲帽包瞼等等... 各有喜好, 大家一起起步後, 最重要還是一起去完成整個行程, 中途會遇到困難重重, 大家要互相提點, 諒解, 互相幫助, 不要中途離隊.