香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

5月5日 (星期二) 平日行山快活消遙享受遊 :P

關閉 [複製鏈接]

升級   93.33%

該用戶從未簽到

我都好有興趣呀!
不過星期二本應是我的例假 ...但都可以問一問同事調放假,要今個星期三先可以問,想留位先
又不過會唔會好難行架,因為昨日的越野賽對我嚟講有d免強...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

不過單單這個星期放星期三...
我同事放假中,或者明日打番公司問一問,才可報名,希望無問題啦...
我唔敢跑架,都係好慢咁行...
由於我d平行力極差,有次腳痛去睇醫生都潤我:平行力咁差,平時點跑步架 ...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

我可以放假啦
到時係太和巴士總站見啦!
安全起見pm我手提電話nc啦

升級   93.33%

該用戶從未簽到

明天我又食早餐...8:30見...
大家樂...查過地圖,係: 大埔太和村太和商場第二期224-225號
準備左少少少椰果果凍想同大家分享...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

升級   93.33%

該用戶從未簽到

雪花:我又查過地圖同九巴網頁,塔74A去到總站就係 ,而我上車後下個站去你個邊,不如我上車後打比你,塔同一架車呀!估計1小時左右應該到,我會7:15去等車,你有無好提議呀!!!

車亞文:我都未試過行山,唔知有無準備錯,我準備一個好大的南瓜提子包 同餅乾...月頭埋數比較忙,下次應該會準備得好d...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-5-5 23:13 發表

x3 今日好開心可以同大家一齊行山 ~~~

其實呢個係減磅團,大家帶左好多好多野食去行山,跟住在山上開餐,大家分享美味的食物,盡量清晒佢,咁就叫做減磅喇,哈哈 ~

期待下次的行山!

X4 我也極度期待下次一齊行山樂...
今次第一次行山雖然好累,行得好論盡,但睇到咁靚風景,天氣又好,非常愉快,好有成功感...
謝謝大家合力的照顧同埋美味的食物...還有全靠車亞文的行山杖,我先無穿無爛...但係你又無得用... 下次要買番支先...
叮叮噹: 我都覺得張張相影得都好靚,大合照就好有意思,有勞各位了...我唔介意用嚟做相頭架,仲好開心添...不過我想入落我的facebook,唔知各位介唔介意呢

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-5-6 16:49 發表

阿Qoo ctse的第一次行山原來獻咗比我地, 我地真幸運了 第一次行得很好呀, 妳見到瀑布唔理三七廿一, 開心到衝埋去, 周邊的人也有點...    ctse無穿無爛回到家, 今天上到班嗎?? 有沒有腳仔 ...

哈哈...又係第一次親眼見到真正的瀑布,真係好吸引ar... 臨瞓前還回味一番才瞓...
返到屋企,好聽話有拉根,只係腳關節有少少痛,揸左野...今早還可以玩一陳健身,慢慢跑半小時才返工

我亦都唔介意比d靚相你朋友睇不過唔知車亞文今日考試,會唔會累到,腳仔軟呢???

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-6 17:18 發表

d相影得好靚呀,現場睇應該更加靚好多。

現場真係仲精彩架...下次你一定要嚟啦...唔好錯過囉...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

嘻嘻...謝謝讚賞...其實係減肥計劃定左一定要做,但都好無力,只係得個樣交功課...
不過果日返到屋企煮飯時已累死了,切菜都無晒力...
車亞文:叮叮噹講得好啱,考完就算,盡左力已足夠了,都唔好擔心了,好好享受暑假啦!
有唔少朋友後悔緊張左成個假期...