香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 慢子 Wilson
打印 上一主題 下一主題

2009.10.1 國慶長跑 10公里比賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

主場...要做野喇...一定要報, 今年咁早出資料, 係咪怕撞期呢? 上年跑得唔好, 今年一定要....一雪前恥.

升級   0%

該用戶從未簽到

請使用長跑網獨有的
先進人工智能報名系統﹕
1)  慢子
2)  gary
3)  cu83
4) Fat-B
5) 咖哩
6) 高佬
7) Colemen
8) Parco爸
9) 興記J-run
10) SKY
11) 肥哥哥
12) nc
13) scchu
14) 洛虎添
15) Hobbywet
16) fatalex
17) JC
18) Lewis (今次最D報)
19) Kenny Choi
20) Kenny Choi (老朋友)
21) 智智爺爺
22)Colin
23) kuk11840 ( AH LI )
24) Pan-Pan
25) stanwong
26) WinggniW
27) 火仔
28) WAY_LEUNG
29) 711 (未報)
30) laputa99
31)gary1027
32) allanccl
33) coxswain (我的第一次)
34) kito
35) PiRKLe
36) baki
37) jogging_cat
38) 哈利330
39) leefs
40-58) 斧山一班"元老級"跑手19位
59) Kin
60) Tarry (第一次報)
61) Bonnie (第一次報)
62) 亞嬌....報到

呢排公務繁忙, 多謝慢子兄提醒, 明日寄表先, 主場真係要報.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

支票過左數喇 ....好野 ....有得玩喇 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 9-9-2009 16:27 發表

同期報左9/27、10/1...
我都亂晒龍..唔知冰張票過左數...

Parco爸, 9/27 = $80.00 and 10/1 = $90 for longrun.hk會員.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 baki 於 13-9-2009 01:15 發表
幾時拿晶片、恤?我親身上公聯會交的,他們沒收我的回郵信封,有消息請告訴我,謝謝!" />" />" />" />

baki C兄, 親身上公聯會交表好似係10.26號果個比賽, 雖然條路線相同, 但比賽日期不同呀, 請留意:
10月1日(汽車聯會)...星期四....國慶日....大美督....大埔
10月26日(工聯會)....星期一....重陽節....大美督....大埔

升級   0%

該用戶從未簽到

仲未收到通知....要出去攞號布同晶片???...係離島返工....咪唔洗只意去.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 18-9-2009 16:10 發表
跑完著件衫上大陸dup骨有冇折呢...  

今年果款都有改進, 上年件仲....

升級   0%

該用戶從未簽到

....唔知點解....仲未收到信....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 19-9-2009 23:11 發表

嬌兄....
水唔水打去問下呀....
無晶片事小呀..無件衫是大呀...  

忍到下星期一, 如果仲未收到, 打電話去問....侯....一.....下....封信既去向.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 21-9-2009 11:09 發表

7月中寄了去, 但自己衰沒有跟進, 今天才打去check, 結果...

佢地沒有我的record, 現在又不能加...

算!!! 慳番1夠水.

嬌兄, 都係快快打去問...候...一... 下...封信去向吧!!!

唔該NC姐, 但係我張支票過左數, 應理收到報名申請, 今日如果再無信, 就會打電話去問問, 難得10月1 日NC姐有假, 可惜冇得玩....

升級   0%

該用戶從未簽到

琴日終於都收到信, 撞啱放假, 就出去攞號布同T, 同樓上C兄講一樣, 個大廈入口真係唔係好起眼, 大廈名叫"獨立大廈", 入口係有個鋪位買女仕衣衫, 要穿過佢間鋪中間, 行入去上幾步梯級, 先見到大廈電梯間, 去到再三問佢地, 如果收唔到信, 可以上網Check參賽者名單, 記下號布編號, 打電話去確認一下, 帶備身份証到會址, 便可取晶片及號布.

參賽者名單: http://www.motor.org.hk/09racename.htm

仲有因為NC小弟報唔到, 所以同佢地傾左一輪, 其實佢地人數未滿, 相信再"鵝"下佢地, 可能有得參加.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 24-9-2009 13:53 發表

Gill ching, 我係你既 c mui lai ga  he~he

Tarry C妹, 失敬, 失敬....咁十月一號見喇.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 30-9-2009 23:17 發表
各位 ching ctse,

聽日 add oil !

MJ上次荃灣汀九8k PB左, 今次大美督10k PB埋佢, 一不離二, 二不離三, 各位都加油, 不過濕度高注意散熱, 唔好以為涼左唔會中暑呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

昨日大美督一戰, 長跑網真係陣容頂盛:
恭喜根根, 10K PB, 今場同你跑得最有Feel, 成日同你互片, 上上落落.
恭喜7兄, 今年快過去年, 係大美督10K PB.
恭喜Parco爸, 高佬...10K PB, 琴日尾程唔易跑, 睇怕今年季中, 天氣涼少少會再PB.
恭喜CYW, LaCo兩兄弟, 一齊上台攞獎, 香港長跑界就係雖然你地年青既新力量.
恭喜Leung兄, 今年有排掃獎...
恭喜蕉仔,  長跑網評級, 強烈買入, 會創新高.
恭喜ET, 大家漏左你, 其實你都係攞
常客.
恭喜叮叮噹, 完成今季第一場賽事, 雖然係比錢攞苦黎辛, 但係好似女士生BB咁, 生果時話痛苦, 但係生完又唔記得, 之後仲一個接一個, 希望唔好比佢停, 繼續跑呀...跑呀...