香港長跑網  - 長跑長友

樓主: hellobbandre
打印 上一主題 下一主題

喜歡的電台節目.

關閉 [複製鏈接]
B

升級   0%

該用戶從未簽到

唔使講, 以前最鍾意聽0既電台節目一定係 "軟硬老人苑"!! (星期六晚, 永遠都係一個禮拜之中最寂寞o既一晚)
基本上0個期星期六晚永遠都唔會出街黎捕0係屋企聽佢0架~
而且每次都用同一餅錄音帶 (唉~ 家貧) 錄起佢, 然後聽足成個星期!!

已家就聽講東講西, 晴朗, 光明頂囉~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

呢個時段如果我0係屋企又無0野做都會聽0架~
8-9pm 之前係男 dj 做0架~ 換0左 dj 後感覺上播 d 歌無咁正了~
9-10pm 鄚子誠播 d 中文舊歌好有水準0架~ 不過佢講0野太感性了, 聽到人打晒冷震~ 如果佢齋播歌會更正~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-5-16 16:04 發表

Albert Au 既節目真係正喇, 有唔同既嘉賓,正

風騷快活人,無咗梁繼璋,都無咁好聽喇

我唔係成日聽, 但都極認同呀!!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

呀~ 漏0左個 "小寶與文迪" 0忝~ 佢地被譽為老版軟硬0架~
881 年代我已經有聽0架喇~ 已家去0左新城, 逢星期六晚 11:00-2:00 (同當年老人苑時間差唔多!!!)
0係屋企我九成九會聽0架~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-5-18 16:47 發表
宜家重有無人聽森美既節目架?我覺得佢做得好誇張架,成日响度狂笑.

吳君如做節目都係咁... 所以兩個節目我都無聽好好好耐了~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

一切從音樂開始有期係小飛勤做0架~ 佢最正係會喇埋劉偉恒一齊吹水, 有點軟硬 feel 0架~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hellobbandre 於 2009-5-23 19:23 發表

好似又聽過下,佢做節目好玩野架,所以夜媽媽都想聽.

係呀係呀~ 佢同其他 一切從音樂開始 0既主持好唔同0架~
其他0既主持通常勁少講0野, 播 d 勁柔和0既歌~
小飛勤就0岩0岩相反~ 夠膽死0係半夜播快歌勁歌0架~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-5-24 13:50 發表

就我所知,佢係曼聯迷.
不過,重點唔係佢係唔係曼迷,而係做緊深夜節目時侯成時係度講波經.
[就算佢講利物浦我都係咁話]
佢試過好多次係咁.

有一段時期既星期六,佢係會係深宵節目頭果半個至一個鐘,
同劉偉 ...

其實你講0既缺點, 正正係其他人鍾意佢0既原因.  
而佢亦因為同劉偉恒0個 part 而上到位, 跟住有個正式0既黃金時段節目拍翻劉偉恒做 "越夜越出位"~
anyways, 咸魚青菜各有喜好, 各自聽翻自己喜愛0既節目啦~