香港長跑網  - 長跑長友

樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

2009.07.12 - 2009荃灣黃昏賽10K

關閉 [複製鏈接]

升級   55.26%

該用戶從未簽到

新手1問

我都想玩呀!! 全平路?? 迫唔迫架  係咪起跑要行一段先跑得因為比人阻   同埋有無上無成績?

升級   55.26%

該用戶從未簽到

我都報左名啦!!

家埋我 xD   我報左93 年果組^^  希望有頭5啦   宜家跑43- -  希望到時跑41

升級   55.26%

該用戶從未簽到

^^

我都收到號碼布了~

26.gary_wong333    (2004)

VS

35. mathew   (2007)

xD

升級   55.26%

該用戶從未簽到

升級   55.26%

該用戶從未簽到

天氣預測

我諗果日會有3x 度    同埋濕度都有65-85%
45人 參加人數可能得500人  我地  差唔多每10個有1個自已友呀!! xDDDD

升級   55.26%

該用戶從未簽到

天文台o既預測

大 致 天 晴 。 南 風 3 級 。溫度(oC)28 至 32相對濕度(%)60 至 80

唔知呢次好跑定係渣打10km好跑呢? 天氣、線路及人數比較

仲有1個禮拜!! 你...準備好未?

我就未lu...6月尾考完試先練,練左3次到,都跑得好短...因為無氣...呢排又落雨~~希望趕得切啦!!

大家目標幾多呢?? me ->        >43mins !!

升級   55.26%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-7-6 11:48 發表

剛一睇,高33度, 轉左做酷熱," />" />  今次你仲唔死" />" />hiuijhkj
一向跑開5-6點,非常有利, 跑鞋又開始有著落囉" />" />

我No. 2007 禾  同你同組咩??
Reebok d 跑鞋我唔中意^^ 大大舊 ~~ 我要個袋好了xD

升級   55.26%

該用戶從未簽到

洗唔洗早d去霸定靚位?
同埋之唔之有無地方換3甚至沖涼?
我有2個義公幫mathew ching 影相xDDD

升級   55.26%

該用戶從未簽到

雨中作賽要有咩準備?
我隻Mizuno 賽鞋唔知會唔會"冼"死呢?
個比賽唔係會取消架咩?

升級   55.26%

該用戶從未簽到

荃灣唔會好高溫  最高30    最低27
大家加油啦!!

我地包曬d 獎佢^^

升級   55.26%

該用戶從未簽到

原帖由 hate4876 於 2009-7-13 00:15 發表

點止呀~
長跑網包辦第7至10名~~因為我第7 xD

!!恭喜曬!!  我見到你地過曬我呀^_^  不過不才跑到7k 果時小腿抽根T_T 比眾多c ching c tse 追過~_~ 不才諗好多人都見到我架啦...不才著渣打跑衫行左3k過個2007 T_T
唯有下次努力~~  破左Personal Worst ~_~  真係樣衰-___-