香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.29 聯合國兒童基金會慈善跑2009 (所有賽事名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 KKF 於 2-12-2009 16:17 發表
    點解無分段成綪...失望.
    最好公佈頭十名的成績就好啦, 希望大會改善一吓.

分段成績會唔會係CERT 果度先SHOW ?

升級   100%

開心

原帖由 chisuet 於 2-12-2009 18:26 發表
    剛看unicef官網似乎好快會將整個賽果分組別upload個pdf file上去.

果然從善如流.

可能人地未UPDATE 完就俾我地嘈....

升級   100%

開心

原帖由 得得地 於 2-12-2009 19:27 發表

會有 cert 架 ?
    如果係嘅話, 咁都好...   (?!)   

真係整咗.   
    請選擇您的參賽組別,便可即時下載該組別的賽事結果。
    如需搜尋個別跑手成績,請於此頁下方直接輸入參賽編 ...

有CERT 既, 但要一月先寄...
    其實... 係唔係我地嘈得快左D 呢... 由佢有成績到UPDATE 埋分組INFO, 都係半日間既事,
    我覺得佢地只係咁岩UPDATE 緊, 但我地未睇完就已經係度嘈.....
    我自己做WEB 都知, 果D 野唔難做, 但如果唔係做定, 唔會咁快就即刻UP上去.....
    所以我估佢只係完成, 但我地有D 人就太心急, 去左嘈, 咁之後見佢地D 野UP 晒上來, 就覺得佢從善如流